Youtube-on egyes videóknál miért nincs hang?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy mostanában egyes videóknál egyáltalán nincs hang, és nem azért mert le van tiltva mert nincs. Spybot-ot futtattam előtte már, de így sem lett jobb.
Esetleg még nod32-t fogom futtatni, de ha nem vírus, akkor mi ez? Van valakinek valami más tippje?
2014. nov. 1. 20:36
1/2 anonim válasza:
egy ideig nekem is volt, annyit csináltam, hogy kétszerháromszor frissítettem az oldalt és jó lett:D
2/2 anonim válasza:
nekem is volt ilyen és tudod mi volt a gond? hogy egy 5.1 rendszerről álltam vissza 2.1re és hang beállításoknál 5.1en volt hagyva. amint átállítottam egyből lett hang minden youtube videónál, eddig ez ment mint nálad és nem tudtam volna rájönni az okára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!