Zenekarban szeretnék játszani. Valaki? (lent)
14 éves lány vagyok. Az ideális együttes ez lenne:
•Budapest, vagy annak nyugati környékén.
•14, esetleg 13 év felett.
•PoP, vagy PoP-Rock.
•Saját próbaterem (lehet tőlem lakásban vagy garázsban).
•Rendszeres próbák, aztán esetleg koncertek.
•A tagok komolyan veszik amit csinálnak, de mégis viccesek, lazák. :)
Ennyi lenne. Ha tudtok valakit, esetleg ti lennétek azok, akkor írjatok hozzászólásban :) Köszi előre is
xxKinga
Egy kis mellékgondolat:
Esetleg leírhatnád, hogy Te milyen hangszeren játszol, mióta, jártál-e tanárhoz..vagy még pluszban zenét szerzel-e? Saját dalokat, vagy feldolgozásokat szeretnél játszani? Néhány kedvenc zenekarod megnevezhetnéd, mert a "pop-rock" elég tág fogalom (nekem legalábbis).
A leírtak alapján nem igazán egyértelmű, hogy egy már létező zenekarhoz szeretnél csatlakozni, vagy egy újat szeretnél összehozni?
Lehet szerencséd itt gyakorin is, de egyébként vannak kimondottan olyan oldalak, ahol zenekar alapításhoz, vagy már meglévőbe keresnek hiányzó emberkéket.
Remélem "segítettem" valamennyit.
Az előző kommentelő válaszához kapcsolódóan:
•fuvolázom: 1.-s korom óta, két versenyen is voltam már, és most készülök az országosra.
•zongorázom: 3. félévétől.
•szakszofonozom: most kezdtem :D
•Már meglévő zenekarhoz cstlakoznék.
•Eddig még nem szereztem saját számokat.
•Feldolgozások/saját számok (mind1).
•Szeretem az Imagine Dragons-t, Avril Lavigne-t, Lana delRey-t, Linkin Parkot, Maroon 5-ot, továbbá U2-t és Clean Bandit-et.
Asszem ennyi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!