Cort x11 színpadképes?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy cort x11es gitárt,kemény rockra,metalra,szerintetek megállna a helyét kisebb fellépésen,koncerten?
Link:
2014. nov. 1. 11:09
21/35 A kérdező kommentje:
http:/ www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__6268524-lattatok-mar-3-humbuckeres-gitart
2014. nov. 8. 16:39
22/35 A kérdező kommentje:
nem sikerült :(
2014. nov. 8. 16:39
23/35 anonim válasza:
Most az a kérdés, mi láttunk-e 2 humbuckeres gitárt, vagy hogy te vegyél-e olyat?
Igen láttunk már.
nem, ne vegyél olyat, mikor neked egy darab hídi humbucker is bőven elég lesz.
25/35 anonim válasza:
Gitárt nem úgy kell venni, hogy mennyire jól néz ki, hanem hogy mire kell és milyen minőség. Aztán jöhet a kinézet.
26/35 A kérdező kommentje:
rockra kell, 100 ezerert,jó minõség, az h van e tremolo,az mindegy, mert van vibrato pedálom,tehát fölösleges
2014. nov. 8. 16:59
27/35 anonim válasza:
legyen jó,d e olcsó..
olyan nincs.
Vagyis..mennyire olcsó?...
Tremoló és vibrato nem ugyan az.
28/35 A kérdező kommentje:
100 ezer ft
tudom hogy nem ugyanaz,de nekem tökéletes a vibrato
2014. nov. 8. 17:16
30/35 anonim válasza:
"tudom hogy nem ugyanaz,de nekem tökéletes a vibrato"
a gitáron is vibrato van, nem tremoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!