Elállítódhat egy gitár nyaka ha kib egy hétig csak egy darab húr van rajta?
Természetesen nem azt jelenti,hogy egyik sem fog, de nekem azért elég meredeknek hangzik,hogy leszedem a húrokat, eltelik 5-6 nap és tekerhetem a nyakpálcát hogy ne zörögjönba húr. Lássuk be ez elég gagyi hatást kelt.
Ha a kérdésed nekem szólt:
Az én hangszereim kb kivétel nélkül így vannnak tartva:
Egy helyiség amit hétvégére fűtünk fel zenekaripróbákbidejére, egyébként meg kb 15-16 fok van bent hétközben. A páratartalomról nem tudok nyilatkozni. Kb mint egy átlag vályog családiházé.
A hangszereim vagy puhatokban,vagy keménytokban vannak, melyik hogy.
Mindig ugyan olyan húrkészletet használok és 2 gitár kivételével mindig mindet standard E re hangolom fel.
Csavarozott nyakú, ragasztott nyakú és átmenő nyakúm sem produkált még ilyet ilyen körülmények mellett.
Kösz, inkább a kérdezőnek szólt.
Szerintem se normális, ha a húr nélkül tartás gondot okoz.
Az a baj ezekkel a kérdésekkel, hogy annyira nem adják meg a körülményeket (milyen gitárt, milyen húrok voltak rajta, milyen körülmények közt tárolta közben, milyen húrokat rakott rá vissza és egész pontosan milyen változást észlelt).
Az ilyen távdiagnosztika mindig a kuruzslás szintjén van emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!