Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van különbség a "Made in...

Van különbség a "Made in China" és a "Manufactured in China" készülékek között?

Figyelt kérdés
Basszus erősítőkkel kapcsolatban...
2014. okt. 29. 23:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, de annak talán érdemes lehet utána nézni hogy az adott cég/márka kínai-e vagy csak Kínában gyártat.
2014. okt. 30. 06:45
 2/5 A kérdező kommentje:
A Carlsbro egy angol cég, egy ilyen 120W basszuskombón láttam a Manufactured in China feliratot.
2014. okt. 30. 10:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem sokat értek az erősítökhöz de valószínűleg itt is érvényesül valamelyest a több pénzért jobb minőség elv. Tehát ha jót akarsz túl sokat ne spórolj rajta.
2014. okt. 30. 10:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Én nem sokat értek még ehhez, azért kérdezem, mert lehet van különbség az elkészítés módjában. A Made in China-s lehet hogy minden alkatrésze kínai, a másik meg lehet hogy angol alkatrészekkel lett összeszerelve, de Kínában. Lehet, hogy hülye gondolat, de nem biztos, hogy minden ócska, ami kínai.
2014. okt. 30. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze ez igaz, de ha biztosra akarsz menni akkor nézz utána hogy egy adott erősítőben konkrétan mely alkatrészek vannak benne, majd nézz utána hogy milyen más erősítőkben használják még őket így kaphatsz róla valami képet hogy kb. mivel is van dolgod. Aki profi szinten foglalkozik hangtechnikával szerintem mind ezt csinálja, mielőtt megvesz valamit, utána néz hogy milyen/melyik alkatrészekből lett összerakva stb, és akkor nincs csalódás.
2014. okt. 30. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!