Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Cort Cr-100 mekkora?

Anonym5975 kérdése:

Cort Cr-100 mekkora?

Figyelt kérdés

2014. okt. 28. 18:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért van az oldal pontosan, nem én csináltam. :)

De ha valaki egy viszonylag könnyen megtalálható információt NEM IS AKAR megkereseni, hanem arra vár, hogy majd mások végzik el helyette, az elég szánalmas hozzáállás.

Mi van veletek, fiatalok, ennyire megszoktátok, hogy a seggetek alá tesznek mindent? Semmi tudásvágy nincs bennetek, semmi hajlam az önálló problémamegoldásra?

Majd feldobom a GYIK-ra és valami buzgó jótét lélek megoldja helyettem én meg örülök, mert megint nem kellett semmit tennem azért, hogy valamit kapjak?

És még majd olyan bunkó leszek, hogy meg se köszönöm...

Gratulálok, sokra fogod vinni az életben.

2014. okt. 29. 22:14
 12/16 A kérdező kommentje:
De könyörgöm nem azért van ez az oldal hogy feltegyek 1retkes kérdést amit nem tudok.. akkor minek is van ez az oldal mert ha jobban belegondolsz minden kérdésetekre megvan a google-ban a válasz .Tuttommal azért van ez az oldal hogyha valaki nem tud valamit akkor esetleg megkérdezi és aki tudja a választ megválaszolja.. És aki nemtudja a választ ki a f....m kérte hogy nézzen utánna?? -_-" Pfu emberek ez szánalmas..
2014. okt. 29. 22:25
 13/16 anonim ***** válasza:

"De könyörgöm nem azért van ez az oldal hogy feltegyek 1retkes kérdést amit nem tudok.."

Nem, nem azért van.

Azért van, hogy feltegyél egy olyan kérdést, amire nem tudod a választ és nem lehet 1 percnél rövidebb idő alatt megtalálni Google segítségével.

"akkor minek is van ez az oldal mert ha jobban belegondolsz minden kérdésetekre megvan a google-ban a válasz"

Nem, ez nem igaz, nincs meg a Google-ben mindenre a válasz, de nagyon nagyon nagyon sok mindenre igen.

"Tuttommal azért van ez az oldal hogyha valaki nem tud valamit akkor esetleg megkérdezi és aki tudja a választ megválaszolja.."

Ezt jól tudod, csak rosszul használod.

"És aki nemtudja a választ ki a f....m kérte hogy nézzen utánna?? -_-""

Ennek a mondatnak meg az égvilágon semmi értelme.

"Pfu emberek ez szánalmas.."

Az a szánalmas, hogy már többen is elmagyaráztuk és még mindig nem érted...

2014. okt. 29. 22:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Amugy nem veled van bajom AktivGitár ja köszönöm a válaszodat

Meg azt a pénzt amiből a gitárt fogom venni 2 évig gyűjtöttem ugyhogy ne mond azt hogy hűha az a lány semmire se fogja vinni az életbe.. jó most akarok elkezdeni zenélni 14 évesen és a szüleim is azt mondják hogy a zenei pályán kevés az esélye hogy befussak ha majd felnövök de én azért is megszeretném mutatni nekik hogy viszem majd valamire :) Meg tudod nekünk se olyan a családunk hogy most mindent megkapunk ami csak kell nekemis az apám kinnt dolgozik hogy megtudjunk élni.. :( felőlem gondolhatsz akárkinek de te nem ismersz, nem tudod valójában milyen vagyok..

2014. okt. 29. 22:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Oké, én csak annyit várok el, hogy valaki legalább megpróbálja.

Elkezdi keresni az információt, lehet, hogy nem találja meg, mert kell hozzá némi angoltudás (amin kicsit segít a rengeteg online szótár azért), illetve ismernie kell a szakszavakat.

(Ezért raktam fel többek közt a blogomra egy több mint 220 szavas kifejezetten gitáros kifejezéseket tartalmazó angol-magyar szótárt).

És ha sehogy se sikerült, akkor idejön, leírja, hogy próbált keresni és azzal nem sikerült.

Akkor ha tudok válaszolni, készségesen elmondom és még azt is, hogy lehetne megtalálni, hogy legközelebb már neki is menjen.

Én csak azon szoktam kiakadni, ha úgy látom, hogy valaki meg se próbálja...

2014. okt. 29. 23:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Akkor elmondok még valamit, csak hogy érzékeltessem, én hogy látom az ilyesmit. Mikor azt kérdezed, hogy "És aki nemtudja a választ ki a f....m kérte hogy nézzen utánna??" abba gondolj bele, hogy nagyon sok dolog van, amit kapásból fejből nem tudnak az emberek, azok se, akik esetleg értenek a témához. Akik meg nem, azoktől rengeteg hamis, félrevezető, felszínes, téves választ kapsz itt, sokszor minél sekélyesebb valakinek a tudása, annál magabiztosabban írkálja a téves vagy pontatlan válaszokat.

De tudják, hogy lehet 1-2 perc alatt megtalálni.

Számomra egy ilyen kérdés kihívást jelent. Ha nem tudom a választ (úgy értem a pontos, tényszerű választ, mert ilyen körülbelüli mellébeszélést én is mondhattam volna rá), akkor ez egyrészt kicsit bosszant, másrészt motivál, hogy megnézzem és ezzel is tanuljak valamit.

Kétségtelenül van egy ilyen előnye a GYIK-nak, hogy sok olyan dolognak néztem utána az itteni kérdések miatt, amit magamtól nem kerestem, de ilyenkor ezek az információk azért jórészt megmaradnak már nekem, tehát a saját tudásom is bővül azáltal, hogy másoknak segítek a válasszal.

És általában nem érem be az első 2-3 találattal ilyenkor, hanem bizony végig futok az első 10-en, néha többön is és megpróbálom szűrni, értelmezni és összegezni magamban a különböző forrásokból származó információkat, melyek nem mindig egyértelműek.

Nekem ez egyfajta napi agytorna, persze annak csak elég lájtos - és nyilván ezért akadok ki rajta, hogy más miért nem választja inkább a felfedezésnek ezt a módját, ami szerintem sokkal jobb érzés, mint beírni ide és várni, hátha valaki majd válaszol.

Szerintem ez a fajta hozzáállás nélkölözhetetlen ahhoz, ha valami olyasmit akarsz elérni, amiért meg kell dolgozni. Például, hogy jó gitáros legyél.

Biztos kicsit én is eltúlzom a dolgot ezzel kapcsolatban, de úgy vélem, ha valaki ilyen kis dolgokban nem tud kreativítást mutatni és önálló problémamegoldást végezni (vagy nem akar), az a nagyobb dolgokban elég kérdéses, hogy hasonló hozzáállással sikerre viheti...

2014. okt. 30. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!