Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan zenész, énekes...

Van olyan zenész, énekes akinek még a megjelenését sem bírjátok elviselni valami miatt? (akár ősrégi, akár legújabb). Válaszaitokat (ha lesznek) alá tudnátok érvekkel is támasztani?

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Nwkem több ilyen is van :D

Pl.: az "új" AFC Tomi. Régen az emok táborát erősítette, de változott a divat, változott ő is vele. Ami nem akkora gond, de nekem ez nem jön be :D Úgyértem nézzük a haját. Évekkel ezelőtt: Hosszabb, fekete szemébe fésült egyenes haj. Újabban: szőke, "ecsethaj". Nekem túl pózerkedős. Brrr :D

Aztán még ott van Justin Bieber. Mainstream válasz, de na. Azok a mustársárga nadrágok, amelyek ülepe konkrétan a térdénél van, nem nyerték el a tetszésem... Szépen szólva. Vagy a legtöbb képen JB olyan világfájdalommal teli arccal néz a kamerába, hogy szívesen előkészíteném a puskát, hogy ne szenvedjen tovább. (Bocsánat a morbid példáért, senkit nem szándékozom megsérteni...)

De akkor már elérkeztünk a következő emberekhez. Névvel, hirtelen nem tudok megnevezni senkit, de a Justinhoz hasonló fájdalommal teli arccal pózoló fiúk sem a kedvenceim. De napestig folytathatnám a sort :D

2014. okt. 30. 20:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen. Anno van aki vagy akik a hosszú hajúakat nem bírták elviselni vagy a szakállasokat.
2014. okt. 30. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Pl. Nicki Minaj.

A Tha Shudrast biztos ismered. Nézd meg, ha nem ismered, a black metál előadókat, nézd meg a régi Black Veil Brides-t vagy a Slipknotot. Az itt felsoroltak mind százszor jobban néznek ki, mint a csaj. Sőt, nekem tetszenek is, de másnak pont ez nem tetszik, és Nickit tartják jónak.

Egyébként felkeltetted az érdeklődésem, te mit tartasz szélsőségesnek, és milyen előaókat hallgatsz? :)

2014. dec. 6. 22:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem is nevezném szélsőségnek. Azt szoktam mondani nagyon nem tudok azonosulni vele: rap, bugyuta pop és gépzenék (ami nem összekeverendő az elektronikus zenékkel). Ganxsta Zolee, Dopeman vagy Belga például nekem már sok. De ugyanígy valamiért egyfajta negatív hatást vált ki belőlem a kopasz haj, amihez semmiféle értelem nem társul. Nyaklánc és fülbevaló viselése, mindenféle testékszer. Ez egyfajta ki ha én nem magatartásra emlékeztet engem és azt gyűlölöm. Ha valakiről lesüt, hogy a világ közepének képzeli magát (gesztusok, testtartás, nonverbalitás).

Milyen előadókat hallgatok? Legnagyobb szerelmem mostanában a jazz zene, de ugyanúgy hallgatok klasszikus rock-ot, blues-t, folklore-t, country-t, musicaleket, néha még komolyzenét is. Ezek stílusok és most jöjjenek az előadók. Magyar blues/rock: Deák Bill Gyula, Hobo, Takáts Tamás, Illés együttes (bár ők kilógnak kicsit ebből a kategóriákból), Omega, LGT, Presser Gábor. Magyar jazz: Harcsa Veronika, Csemer Boglárka, Micheller Myrtill, Karosi Júlia, Sárik Péter, Fábián Juli Cotton Club Singers, Hot Jazz Band, Budapest Ragtime Band.

Palya Bea, Herczku Ágmes. Szalóki Ági.

Külföldiek: Rolling Stones, Animals, Beatles, Cream, Jimi Hendrix, Guns N'Roses, Nirvana, Manfred Mann, Howlin Wolf, Muddy Waters, John Lee Hooker, Janis Joplin, Diana Krall, Ella Fitzgerald, Norah Jones, Natalie Cole, Glenn Miller, Frank Sinatra.

Most egy csomó nevet kaptál és együtteseket. Aki mindmáig legnagyobb hatással van rám mint előadó az Hobo, énekes Deák Bill Gyula és Vikidál Gyula, Varga Miklós. Nincsenek utódaik.

2014. dec. 7. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!