Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Más is van így? Szerintetek...

Más is van így? Szerintetek ez jó vagy rossz?

Figyelt kérdés

Mostanában olyan szinten "rászoktam" a zenére, hogy mikor hazajövök suliból automatikusan kapcsolom be, és egész estig megy,míg le nem fekszem.

Egyszerűen nem tudom kikapcsolni. Mikor neki akarok fogni tanulni,akkor sem tudom magam rávenni,hogy kikapcsoljam, a háttérben folyton megy. Ha meg nem tanulok felhúzom maximumra és bolondulok rá, táncolok a tükör előtt, teljesen kikapcsolok.

Akármilyen rosszkedvem volt iskolában,itthon a zenére teljesen elmúlik és nem is érdekel semmi más,csak hogy pillanatnyilag mennyire jól vagyok.

Van még valaki ezzel így? Vajon miért vált ki belőlem a zene ilyet?

2014. okt. 23. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Bizonyos mértékben jó. A zene mindenkiből mást vált ki, belőled ezt :D

Azért jó, mert így legalább levezeted a feszültséget, meg kitombolod magadat. Arra azért figyelj, hogy ez pl a tanulásnak a rovására ne menjen.

2014. okt. 23. 18:23
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát egyik tantárgyból megjártam,hogy itthon nem tanultam rá, mivel amúgy is nagyon utálom és nem érdekelt,hogy másnap dolgozat, semmit nem írtam rá.

És most az egyszer volt az,hogy nem is érdekelt, könnyen fogadtam,hogy nem tudtam semmit,kaptam egy rossz jegyet, de fel se vettem...Máskor meg képes voltam napokig rosszul lenni miatta,de most valahogy nem érdekelt. Annyira fura ez az életérzésem most.

2014. okt. 23. 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Elindultál a lejtőn. Tapasztalatból mondom ennek rossz vége lesz tanulmányaid szempontjából. Majd azok a tantárgyak se fognak érdekelni amit kedvelsz.
2014. okt. 23. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!