Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Guitar Pro 5.2 Szerkesztés -...

Szaszaa11 kérdése:

Guitar Pro 5.2 Szerkesztés - Hogy tudok sort zárni?

Figyelt kérdés
Szeretném letabozni a számaimat de nem tudom hogy hogy kellene lezárnom a sort, ha egy résznek vége. Úgy értem hogy van mondjuk pl. egy E egy A meg egy C akkord és ugye akkor még 1 hely marad üresen. De én ott már a következő részre szeretnék lépni mert szinte értelmezhetetlen a dolog ha egy részbe kerül pl a verze meg a szoló eleje... Segítsetek légyszi
2014. okt. 21. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Sort, részt?

Tanulj valami minimális zeneelméletet...

Mi az az ütem, szünet, ritmika...

2014. okt. 21. 16:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Persze, ahelyett, hogy segítenél, és esetleg leírnád a pontos megfogalmazásokat, majd választ adnál a kérdésemre, fitogtasd azt, hogy te már pedig papíron tudsz zenélni. Képzeld, nem jártam zene iskolába, és énekes vagyok nem gitáros, nem tudok kottázni, nem tudom, mi micsoda a zenében, és mégis mindenki szerint jó, amit csinálok... De kérdezz meg 10 zenekart és 7-8 ember azt se tudja mi az a kotta, mégis jobb zenét játszik mint bármelyik elkényeztetett zeneiskolába járatott ficsúr... Sajnos nekem szakmát kell tanulnom, mert nincs olyan hátterem. De igen, ezért egy szarember vagyok. Csókoltatlak.
2014. okt. 21. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Leszarom ki milyen zenét játszik, de ha azt sem tudod mi az az ütem, meg a 4/4 az K\/RVAGÁZ.

Nézz utána, nyilván nem fogok neked itt se én se más kiselőadást tartani zeneelméletből.

Van két kis kezed (tudod, amivel gitározni szoktál), bepötyögheted vele gugliba és tanulhatsz egy kis műveltséget a nagy tehetséged mellé.

2014. okt. 21. 19:45
 4/9 A kérdező kommentje:

Tudod, igazán nem tudom, mikor fogom hasznát venni ennek az információnak, de ha csak ilyen helyzetekben, mint ez, akkor igazán nem sajnálom hogy nincs a birtokomban ;)

Ha meg nem kapok választ, letabozom kézzel, ott meg nem kell ilyenekkel foglalkozni. Aztán elé lehet innen takarodni a p*csába, mert rohadtul nem érdekel, mi a véleményed arról, hogy nem értek valaminek ahhoz a részéhez, ami rohadtul nem érdekel, és nincs is rá szükségem.

2014. okt. 21. 20:00
 5/9 anonim ***** válasza:

"ami rohadtul nem érdekel, és nincs is rá szükségem"

Most mégis te állsz itt széttárt kezekkel, hogy "akkor hogy is van ez kérem szépen"?

2014. okt. 21. 21:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Tevedsz. Mint mondtam ha nem kapok valaszt letabozom kezzel. Vagy maradok a regimodi mutogatasnal. Ha nem tetszik, sajnalom. Sajnos vannak meg ilyen unkulturalt barlanglakok a Foldon akik zeneileg muveletlenek (kb az emberek 97%a). Fogadd el Mozart... :/
2014. okt. 22. 09:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Amugy a kommentjeiebol meg az jon le h meg annyit se ertessz hozzavmint en.
2014. okt. 22. 09:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Az okoskodás meg mellébeszélés meg másra mutogatás az megy, ahelyett, hogy utánanéznél annak, amivel foglalkozni szeretnél...

Szánalmas.

2014. okt. 22. 10:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyenlore te szurkalodsz es nem en, en csak vedem magam.
2014. okt. 23. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!