Guitar Pro 5.2 Szerkesztés - Hogy tudok sort zárni?
Sort, részt?
Tanulj valami minimális zeneelméletet...
Mi az az ütem, szünet, ritmika...
Leszarom ki milyen zenét játszik, de ha azt sem tudod mi az az ütem, meg a 4/4 az K\/RVAGÁZ.
Nézz utána, nyilván nem fogok neked itt se én se más kiselőadást tartani zeneelméletből.
Van két kis kezed (tudod, amivel gitározni szoktál), bepötyögheted vele gugliba és tanulhatsz egy kis műveltséget a nagy tehetséged mellé.
Tudod, igazán nem tudom, mikor fogom hasznát venni ennek az információnak, de ha csak ilyen helyzetekben, mint ez, akkor igazán nem sajnálom hogy nincs a birtokomban ;)
Ha meg nem kapok választ, letabozom kézzel, ott meg nem kell ilyenekkel foglalkozni. Aztán elé lehet innen takarodni a p*csába, mert rohadtul nem érdekel, mi a véleményed arról, hogy nem értek valaminek ahhoz a részéhez, ami rohadtul nem érdekel, és nincs is rá szükségem.
"ami rohadtul nem érdekel, és nincs is rá szükségem"
Most mégis te állsz itt széttárt kezekkel, hogy "akkor hogy is van ez kérem szépen"?
Az okoskodás meg mellébeszélés meg másra mutogatás az megy, ahelyett, hogy utánanéznél annak, amivel foglalkozni szeretnél...
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!