Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan lehet egy videobol...

Zoly12 kérdése:

Hogyan lehet egy videobol jeleneteket kivágni?

Figyelt kérdés
egy zenet akarok kivagni

2014. okt. 17. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Olyan programmal, amivel lehet videót vágni.
2014. okt. 19. 15:54
 2/8 A kérdező kommentje:
például
2014. okt. 19. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Windows Movie Maker
2014. okt. 19. 20:04
 4/8 anonim válasza:
Sony Vegas
2015. máj. 1. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Minek a 80-100 forintos Sony Vegas, amit vagy megveszel, vagy ellopsz, ha van Windows Movie Maker, ami erre a kis semmi feladatra tökéletesen megfelel, és még ellopni sem kell, mert ingyen van? :D
2015. máj. 2. 13:54
 6/8 anonim válasza:

Én is feltehetem a kérdést: Minek venném meg a Sony Vegas-t, amikor ingyen is megszerezhetem? ;)

Egyébként nem írta a kérdező, hogy milyen rendszert használ, nem feltétlenül Winfost, a WMM meg ugyebár csak azon megy...

2015. máj. 3. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Remélem tudsz olvasni. Azt írtam: amit vagy megveszel, vagy ellopsz.

De ha csak egy zenét akar kivágni, minek neki egy egész Sony Vegas, mondd már meg! :D

Lehet, hogy neked már szinte kínos lenne Windows Movie Makert használni, mert te annyira profi vagy, és jajj, mi van, ha valaki meglátja, de zenét kivágni teljesen megfelel. De ha még nem is Windows-a van a kérdezőnek, akkor is lehet találni sokkal szimplább alkalmazást. A szóban forgó feladathoz a Sony Vegas 7/8-a fölösleges...

2015. máj. 4. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyébként ajánlhatom a Free Studio-t is, de annak a nagy része szintén fölösleges a videóvágáshoz.

(előző voltam)

2015. máj. 4. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!