Mi éz a nagy RTM, Garage divat "fan"-ság?
Ne értsetek félre nagyon szeretem őket, nem egy lemezt fújok kívülről :D és nem egy éve hallgatom őket! Egy idelye feltünt pl. ott az AK26, egy éve szinte senki nem ismerte őket... most meg minden második habi hallgatja, de megkérdezek egytől pl., hogy melyik a kedvenc számod vagy albumod nem tud rá válaszolni :D
Minden második gyereken Garage pulcsi villog... de nem tudnák felsorolni kik vannak a kiadónál, + hogy egyáltalán kiadó :D (nekem is vannak cuccaim, de lassan szégyenlem felvenni a sok habi miatt)
Miért tesznek különbséget sokan? pl., ha valakinek nincs pénze lemezre, ruhára attól még ugyan olyan fan, vagy nagyobb.
akinek nem inge ne vegye magára persze
Az utálók kíméjenek, netgenszterkedjenek máshol :DD!
köszönöm az értelmes válaszokat
Minden RESPECTEM a tiéd kedves első :) kívülállók nem értik hisz ez egy élet érzés :)
Egyépként hallgatok DSF-et is, Lazy is nagyon tehetséges. Lazy - Ez a név a best, + Back 2
Beerseewalk-ért nem nagyon vagyok oda Matyi még jó is, de az a másik gyerek nem jön át valahogy.
Nagyon kedvelem Fura Csé-t is, meg P.G.-is mellékesen megemlítem.
azért, mert mindkettő szart csinál.
az ertéem mindig is egy nagy nulla volt, és sajnos elvitte magával a garázst is.
sok emberrel meg lehet etetni a szart, erre ékes példa ez a két kiadó.
#5 habi f4sz... mutass jobb kiadót.
Sz*vd le Mr.Misht meg DopeMant...
#6 Igen sokan csak Bustát ismerik, de nem csak belőle áll az RTM. Azt sajna bevallom részben igazad van, Busta mostanság eléggé gyenge számokat csinál :((, pl. 5-ből 2 ami király... RedOne, Kamion, D.Nero, Flex sajnos kevésbé aktívak, de nagyon jó előadók.
mr mish meg busta ugyanolyan csicskák
jobb kiadók: Bloose Broavaz, CK Records, SCARCITYBP, Vicc Beatz..
Jó nem állok le vitázni inkább... speciálba neked kedves előző :DDDD
a prosztó ertéemes g.e.c.i.k keménykednek itt:DDD
awful ezt a számot nem a miszternek írta? címből ítélve illik busztára:DDD
pajának ugatott volna, de ott kussolt és hívta a yardot.. de ilyen agyatlan gyökér 12éves ertéem fanokkal mint te, én sem fogok vitatkozni..
KAPJA BE A SOK PROSZTÓ ertéemes F.A.S.Z.K.A.L.A.P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!