Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol lehet hozzájutni vagy...

BTzone509 kérdése:

Hol lehet hozzájutni vagy hogyan lehet kiszedni egy zenéből az éneket?

Figyelt kérdés
Pl nem kell a beat csak a kornyika :D

2014. okt. 14. 01:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Nincs olyan program ami leválasztja a hangot a zenéről, mert ezek mind egy sávra vannak mentve.

A stúdiókban ahol összerakják a zenét, ott még külön hangsávokon vannak, és ha onnan kiadják akkor lesz neked instrumental és acapella verzió.

2014. okt. 14. 11:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2014. okt. 14. 13:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Hallottam olyat hogy virtual dj be valahogy lehet minimalizálni a beat-et és az ének hallatszik tisztán.. Ja instrumentál tudom csak azt hittem van erre valami módszer. :) Köszi a válaszokat.
2014. okt. 14. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
El lehet nyomni bizonyos részeket, de azzal a teljes zenei és hanganyag is torzulni fog.
2014. okt. 14. 20:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem sárga színű festék kellene de nem akarok venni mert van itthon egy doboz zöld. Ajánlok neked egy üzletet. Ha a festékemből kiszeded a sárgát akkor én kiszedem a zenédből a kornyikát.
2014. okt. 15. 20:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Arra nem pocséklom a drága időm inkább 1 liter kromofággal leöntöm az autód hatásosabb hidd el ;) Köszi a válaszokat !
2014. okt. 17. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Jobbá teheted a világot ha inkább megiszod locsolgatás helyett.
2014. okt. 17. 21:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Ideges:)?
2014. okt. 17. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!