Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mr. Busta mért szólogat be...

Mr. Busta mért szólogat be mindenkinek?

Figyelt kérdés
Ha utána nyúl Béla üzemmód van?

2014. okt. 13. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:

mert ő egy tiszteletreméltó ember,Mo. legnagyobb rap-ere,imádom az összes számát,és azért szólogat be mindenkinek mert ő a legjobb,és ha megakarják gyepálni akkor ő nem verekszik mert ő a legjobb,kedvenc számom tőle : https://www.youtube.com/watch?v=9ZoepzRmoRA

respect bukta vagyis busta písz

2014. okt. 13. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
8%
Ez egy nagyon nagy tévedés! Senkinek nem szól be, másoknak fáj az Ő elért sikere. Busta nem kedvezményez feszes helyzeteket. Ő csinálja a dolgát, de ha megmarják, akkor kiáll az igazáért. Folyamatosan lejárató kampány megy ellene. Ezért tűnik annak, hogy beszol másoknak.
2014. okt. 14. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én esztergomi vagyok, régebben sokat láttam őt, itt mindenki csak röhög rajta.. A kocsijából a saját zenéje bömböl lehúzott ablaknál, igénytelen, sz..r zenét csinál, ami az utálkozáson alapul, 12 évesek és sutyerákok hallgatják csak..

A legnagyobb vicc az a klippje amiben a pávákat ekézi és csupa lila supra cuccban van :D Még szebb hogy rendszeresen visszaírogat a negatív kommentekre youtube-on... Nézd meg a 444.hu rapháború videóját, hatalmas bohóc ez a csóka.

2014. okt. 14. 09:43
 4/8 A kérdező kommentje:

# 2

Én a közvetlen ismerőseitől (aki már az ellenségei) nem ezt hallottam!

2014. okt. 14. 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:
"A legnagyobb vicc az a klippje amiben a pávákat ekézi és csupa lila supra cuccban van" 1. vagyok,nem védeni akarom mert nem tartom tisztességes embernek,de szándékosan öltözött lila suprába hogy mégjobban kigúnyolja őket,csak sokaknak nem jutott el ez az eszéig,de minden másban egyetértek veled
2014. okt. 14. 16:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Hallgassatok inkább értelmes zenét! :D
2014. okt. 14. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Ötös válaszoló: lehetséges, hogy így van, de nekem nem igazán jött át, ahogy sok embernek sem. A saját szponzora ruháit viseli, kicsit nehéz bemagyarázni hogy ezzel is "gúnyol".
2014. okt. 14. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:
hééééééj ha'hogy mered teeee, nem halottad, hogy igazából mindenki őt oltja, ő csak válaszol? :D a tekben edzett néni...
2014. okt. 16. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!