Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményed ezekről a...

Mi a véleményed ezekről a zenei műfajokról?

Figyelt kérdés
deep house,trance,dubstep,dnb,rnb,hip-hop,heavy metal,rock
2014. okt. 13. 13:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Rock és metál a kedvenc, a többi nem tudom mi, da ha végig rap szól és semmi más akkor nem is érdekel. XD
2014. okt. 13. 17:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

az első 5ben a gépzene dominál..a stílus kedvelői órákat tudnak rá ugrálni.. nkm ez az "edzős" zene kategória, edzés közben jó.

RnB a lazulós, chill zene.

Hip-Hop - brékelős, szövegelős stílus.. Én az értelmes hip-hop ot szeretem, ami értéket közvetít, nem anyázást, fenyítést.

Metál-vaduláshoz tökéletes.. főleg a Thrash és a Groove alfajai

Rock-ettől mindig szabadabbnak érzem magam.

2014. okt. 13. 17:49
 13/13 anonim ***** válasza:

a deep house és a trance néphülyítés, értéktelen és zsákutca.

dubstepben vannak érdekes megoldások. a drum n bass-ben dettó. a mai rnb hulladék mocsok, de a klasszikus rhythm n blues csodálatos. a hip hop is kérdéses, mert a mainstream egy hulladék, az undergroundban vannak jópofa dolgok, noha a hip hopot nem zenei műfajnak mondanám.

a heavy metal és a rock rég kihaltak. mindkét műfaj kiváló volt a kilencvenes évekig, akkor teljesen elkurvult az egész.

2014. okt. 15. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!