Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ismeritek ezt a zeneszámot?...

Ismeritek ezt a zeneszámot? (többi lent)

Figyelt kérdés

Most biztosan mindenki le fog hülyézni aki elolvassa ezt a kérdést mert gyakorlatilag semmit nem tudok a számról :D

Annyit tudok, hogy egy kövér fekete csávó énekli a bass.ról énekel de inkább egy ilyen DJ által össze mix-elt stílusban. A videó klipp az egyik buliból van fölvéve, ahol ez a kövérkés fekete csávó föl le sétál a szimpadon és énekel. Amit még biztosan tudok az, hogy nemrégiben jelenhetett csak meg a szám, max 1-2 hónapja.

Ha valake ezek alapján meg tudja nekem mondani a szám címét annak örök hálám. :D

2014. okt. 13. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy ez e az , de kicsit régebbi XD

https://www.youtube.com/watch?v=D1gl46hh3sQ

2014. okt. 13. 13:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem ez de azért köszi. Az általam keresett számnak az énekese egy kicsit dagadtabb. Meg annak van az ének alatt a tuc-tuc on kívül más háttér zene is, mint említettem ilyen mostani DJ által kevert háttérzene van. Nem tudom, hogy ez mennyire segít...
2014. okt. 13. 14:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Sikerült megtalálni :D Ez az a szám ha bárkit érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=ofmzX1nI7SE
2014. okt. 14. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:
nagyon baxatós!
2014. okt. 14. 11:56
 5/8 anonim ***** válasza:
nem rossz :D
2014. okt. 14. 14:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Mint késöbb rájöttem nem is nagyon ismerhetitek mivel én ausztráliában élek és ez a szám is itt keszült szóval magyarországról elég nehéz csak úgy megtalálni :) Szóval remélem mutattam nektek egy jó számot és ha lehet akkor terjesszétek mert nem hinném, hogy bárki (magyar) rajtam kívül eddig hlotta ezt a számot :D :)
2014. okt. 14. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:
nem szokásom nem terjeszteni olyat, ami nekem is tetszik :D
2014. okt. 14. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:
2014. okt. 14. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!