Milyen pickupot vegyek?
most csináltam egy jó vételt, 30 ért vettem egy squier japán gitárt stratoacastert- csak a hangzása elég ratyi, a pickupok lehetnek a bűnösök, na meg a földelés- ha bedugom zúg mint állat ha a potméterhez vagy hangszínváltóhoz nyúlok recseg ha meg csak az első picupra állítom a fókuszt akkor annak olyan érces recsegős gané hangja van...
most tervezem hogy elektronikát kellene cserélni benne- szaküzletbe viszem hogy ők cseréljék ki én nem annyira értek ehhez viszont azt hogy mire kell kicserélni meg mit azt léci mondjátok már el mert fontos lenne tényleg
Ez először is attól függ, Te mennyit költenél rá. Egy jobb hangszedő kerül már annyiba, mint a most vett gitárod. Így már talán nem is volt olyan jó vétel...
Esetleg a szervízben (én a CODA-t ajánlom, mert ott őszinték, nem húznak lesz javíthatatlan gitárok szervízelésével) megkérdezheted, hogyan lehetne javítania gitár hangzásán.
én a Music worldbe mentem (nyíregyen) és ott azt mondták hogy a pick upok úgy vannak jól ahogy- csak potikat kell meg a hangszínváltót kicserélni, és már nem is zúg meg javasolták még a zajzárat is ilyen problémákra...
szerintetek a rajzár megéri? milyet vegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!