Én személy szerint csak külföldieket hallgatok.Ezt tettem mikor csak kicsi porbafingó voltam és ezt teszem mai napig is.A magyarok nem igazán tudnak zenét csinálni és persze filmeket sem.Ez az én véleményem.
2010. jan. 22. 18:10
2/10 anonim válasza:
Timbaland - Morning after dark
3OH!3 - Starstrukk
Boa - Energetic
PCD - Whatcha Think about that
Oceana - Cry Cry
Black Eyed Peas - Meet me Halfway
Ke$ha - Tik Tok
Edward Maya - Stereo Love
Darin...
Bob Taylor - Deja Vu
Anonim Mc...
Children of Distance...
DMX...
Sean Paul...
JLS-Beat Again
meg még ezeken kívül van egy jóóó pár
:)
2010. jan. 22. 18:20
3/10 anonim válasza:
Muse-t,tőlük szinte mindent,és Kispál és a Borzt:D
a magyarok nem tudnak zenét csinálni??? szerintem csak te nem ismersz jó magyar együtteseket...
Metál kategóriában itt van a Watch my dying, és a Subscribe, ami megállná a helyét bármilyen külföldi toplista élén... zseniális mind a kettő együttes.
populáris kategóriában, mert az izgatja a népet igazán errefelé... Yonderboi, Hiperkarma... nem mond semmit?!
2010. jan. 22. 19:07
6/10 anonim válasza:
R&B, Hip-Hop és old school 70-80as zenék minden mennyiségben, meg Hiperkarma xD
2010. jan. 22. 19:50
7/10 anonim válasza:
Nem tudom,de most nagyon rá vagyok állva a Hungáriás zenékre :$ rock&roll (:
de néha azért még hallgatok hip-hoppot is :D
2010. jan. 22. 20:33
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlásokat,na meg a hsz-eket :) további kellemes zenehallgatást mindenkinek :D
2010. jan. 22. 20:55
9/10 anonim válasza:
Nos,igen.Lehet hogy van néhány jo számuk a magyaroknak is.Izlések és pofonok.Én alapból utálom a magyar számokat.Igazábol még arra sem vagyok büszke,hogy magyar vagyok.Meg ha van akkor is csak egy-kettő.Meg túl sok az önjelölt sztár is.De mondom ez az én véleményem.Ezen a tetves országon kivül sztem nem is ismerik a magyar számokat.
2010. jan. 23. 13:57
10/10 anonim válasza:
utolsó válaszolónak üzenem: azért, mert az olyan felszínes, ostoba populáris műfajok sztárjaira gondolsz, mint például Lola, vagy valamelyik ilyesmi hülye p*csa. ezek tényleg SENKIK.az igazi tehetség nem veszik el, és képzeld, csak hogy mondjak egy példát, a Yonderboi-t alig ismerik Magyarországon, pedig zseniális, egyedi, egyszerűen hihetetlen jó! hallgassátok meg ezt a számot: http://www.youtube.com/watch?v=J-wUUR4YUbo
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!