Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy tudnék zenei alapot...

Hogy tudnék zenei alapot csinálni a hangom alá? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több mint 1 éve írogatok szövegeket, némely átmegy hip-hop irányzatba, de mivel jártam énektanárhoz, ebből kifolyólag olyan dalszöveget is szoktam írni amit éneklek. És gondoltam rá hogy egy zenét fel lehetne venni, mert van egy kedvencem ami nagyon jól hangzana. Viszont itt jön a gond... Nincs hozzá "beat" vagy alapzene. Esetleg valaki nem tud ilyesmit csinálni? Vagy nem tud valaki Pest környékén olyan stúdiót ahol ezt megcsinálnák baráti áron?

17/F

2014. okt. 5. 13:40
 1/1 anonim ***** válasza:
FL Studio-t ajánlom, azzal szép dolgokat lehet művelni, de azért eléggé komplikált is. Ha egyszerűbbet szeretnél elsőre akkor az eJay-től ajánlom a progikat(van több fajta).
2014. okt. 5. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!