Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek mi a kedvenc zenéje/band...

Kinek mi a kedvenc zenéje/bandája/énekese?

Figyelt kérdés
Szeretnék több zenei stílust megismerni,légyszí ajánljatok olyasmiket,amik nektek tetszenek.Bármi lehet.

2014. okt. 5. 10:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Az én kedvenc zenészeim/énekeseim csak olyanok lehetnek, akik minőségi zenét csinálnak/játszanak.

A favorit nálam a Green Day, Cher (NEM Cher Lloyd), Bon Jovi, Elton John.

De ebbe a körbe tartozik még csomó más előadó, ami vagy nem a legnagyobb kedvencem, de szeretem a zenéjét, vagy nem ismerem, de a lényeg, hogy zenéje értékes.

Na, és most jön a másik gruppe, ez előzők szöges ellentétei, a mai értéktelen tucatzenék Miley Cyrustól kezdve Iggy Azaleán át, David Guettán vagy a mai "egyslágeres" dj-ken keresztül egészen Justin Bieberig meg a One Directionig, és még sorolhatnám.

Na, így már megismerted a zenék két nagy csoportját.

Lényegében minden zenét be lehet sorolni valamelyikbe a kettő közül.

Milyen konkrét stílusokat szeretnél megismerni?

2014. okt. 5. 12:33
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszi,igazából az One directionos meg ilyesmi zenéket én se szeretem.Egyik kedvencem a Scorpions.Szóval a 20.századi zenék érdekelnek.
2014. okt. 5. 15:09
 3/20 anonim ***** válasza:

Ó, a Scorpionst én is szeretem!

Ajánlom neked a Bon Jovit, Mötley Crüe-t, szerintem ezek tetszenének :)

2014. okt. 5. 15:14
 4/20 anonim ***** válasza:
2014. okt. 6. 20:40
 5/20 anonim ***** válasza:
Green day nagyon jó.
2014. okt. 6. 21:23
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Iggy Azaleának több stilusa van meg Miley Cyrusnak mint neked egesz eletedben latszik hogy egy stilustalan nyomorek vagy! 20.szazadi zenék FUJ GECÍ az ilyeneket hivom eletkepteleneknek-.- Menj ki a 20.szazadi zenéddel a kertbe,ásd el magad és játszd azt hogy egy retek vagy:D Szerintem Azaleának kicsit 1000x jobb stilusa van:D csak mert neked biztos nincs olyanod ha nemhalgatsz egy normalis zenét sem:D szoval nézzél előbb magadba mielőtt azt mondod hogy azalea meg cyrus nem jo:D
2014. okt. 7. 16:43
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
kedves 6! látszik hogy mai gyerek vagy.A felszínes káromkodással tényleg menő gyerek lettél.Fogadd gratulációmat
2014. okt. 7. 17:15
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 6! Pár év múlva majd röhögni fogsz saját magadon, ezt garantálom.

Többet nem fűznék hozzá a bunkó, és értelmetlen megjegyzésedhez, mert nem számítok arra, hogy ennél több információt egyszerre eltároljon az agyad.

2014. okt. 7. 19:12
 9/20 A kérdező kommentje:

Kedves 6. válaszoló!

Először is,egyáltalán nem szidtam miley-t meg Azaela-t,csak azt mondtam,hogy nekem személy szerint nem tetszik a zenéjük.

Másodszor,nem azért írtam ki a kérdést,hogy leszóljanak,ha nekik tetszenek a "mai" zenék.Nyugodtan hallgass olyat,nem foglak leszólni.De ne cseszegessél légy szíves,mert más az ízlésem mint neked.

2014. okt. 8. 16:54
 10/20 anonim ***** válasza:

Kedves 6!

Most jön egy kis oktatás:

Nem: "fúj g*ci!"

Hanem: "Nekem nem tetszik"

Értve? Máskor igyekezz ember módjára beszélni/írni, mert ha így nyilvánítasz véleményt, nem sokan fognak szimpatizálni veled az életben.

2014. okt. 9. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!