Kinek mi a kedvenc zenéje/bandája/énekese?
Az én kedvenc zenészeim/énekeseim csak olyanok lehetnek, akik minőségi zenét csinálnak/játszanak.
A favorit nálam a Green Day, Cher (NEM Cher Lloyd), Bon Jovi, Elton John.
De ebbe a körbe tartozik még csomó más előadó, ami vagy nem a legnagyobb kedvencem, de szeretem a zenéjét, vagy nem ismerem, de a lényeg, hogy zenéje értékes.
Na, és most jön a másik gruppe, ez előzők szöges ellentétei, a mai értéktelen tucatzenék Miley Cyrustól kezdve Iggy Azaleán át, David Guettán vagy a mai "egyslágeres" dj-ken keresztül egészen Justin Bieberig meg a One Directionig, és még sorolhatnám.
Na, így már megismerted a zenék két nagy csoportját.
Lényegében minden zenét be lehet sorolni valamelyikbe a kettő közül.
Milyen konkrét stílusokat szeretnél megismerni?
Ó, a Scorpionst én is szeretem!
Ajánlom neked a Bon Jovit, Mötley Crüe-t, szerintem ezek tetszenének :)
Kedves 6! Pár év múlva majd röhögni fogsz saját magadon, ezt garantálom.
Többet nem fűznék hozzá a bunkó, és értelmetlen megjegyzésedhez, mert nem számítok arra, hogy ennél több információt egyszerre eltároljon az agyad.
Kedves 6. válaszoló!
Először is,egyáltalán nem szidtam miley-t meg Azaela-t,csak azt mondtam,hogy nekem személy szerint nem tetszik a zenéjük.
Másodszor,nem azért írtam ki a kérdést,hogy leszóljanak,ha nekik tetszenek a "mai" zenék.Nyugodtan hallgass olyat,nem foglak leszólni.De ne cseszegessél légy szíves,mert más az ízlésem mint neked.
Kedves 6!
Most jön egy kis oktatás:
Nem: "fúj g*ci!"
Hanem: "Nekem nem tetszik"
Értve? Máskor igyekezz ember módjára beszélni/írni, mert ha így nyilvánítasz véleményt, nem sokan fognak szimpatizálni veled az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!