Tudtok doramás oldalakat? A you're beautifult japán változatát hol tudom megnézni? Van több zenész dorama is?
1. Kéne nekem olyan dorama amit meg tudok nézni online.
amik fontosak benne :
-Magyar felirattal legyen fent, és ne keljen le töltenem, ha muszály letöltenem..akkor küldjetek róla linket a feliratól is ami MAGYAR, és a videóról is.
-Zenéről szoljon
-Fiu-Lány szerelem
-Ha lehet a fiu legyen bunkó..de ha nem az se baj..:)
(Ezeket láttam már)
-Heartstring
-You're beautiful
-High dream (nem néztem végig mert meguntam de majd folytatom talán..)
-K-pop exterme survival
Akkor ez volt az első kérésem.
2. Van még olyan oldal ahol magyarul vannak doramák?
Ezeket ismerem :
viki.com
indavideo.com
sorozatbarát.hu
ha nincs az se nagy baj..:))
3. Valahol megtudom nézni a you're beautiful JAPÁN
"verzióját" de fontos hogy magyarul mert angolul..se más nyelveken nem tudok.:$ "ANNYIRA.."
az fontos ha olyan oldalakat kültök hogy letöltős
akkor küldjetek olyat ahol a magyar felirat, és a felirathoz tartozó videót is küldjétek el...és ne
oldalakat mondjatok hanem linket lécci..:$
Előre is köszönöm.:)
UI : Bocsánatot kérek ha valamit rosszul írtam, az azért van mert siettem.:D és a kérdéseim fontosak bocsika ha zavarok.:)
Bocsi az 1.pontnál szóval hogy melyik doramákat láttam amik
a zenéről szoltak..ott kihagytam a Full House Take 2-öt xD
Ennyi várom a választokat.:) köszönöm előre is
You're beautiful japán verzióját az Ikeme desu ne,de az nincs online magyarul a feliratot pedig a D-Addicts-ról tudod letölteni
Ui.:előző voltam
Még eszembe jutott négy.: -Rockin' on Heaven's Door
-Modern farmer-ezt jelenleg még forgatják,így nem tudom van-e magyar felirat vagy online megkapod-e de leírtam.
-The Musical
-Trot Lovers
(ezek nem tudom fent vannak-e online,csak leírtam mivel hirtelen eszembe jutottak)
Nagyon szépen kösz mindenkineek <3 lesz mit néznem, keresnem.^^ természetesen aki tud az még irhat.:)
és tényleg köszi.^^
Nodame Cantabile - Gyönyörű komolyzenei darabok vannak benne, de aki nem szereti annak is ajánlom. Imádtam az animét is, de a sorozatban az állóképek helyett ténylegesen zenélnek. A főszereplők nagyon jók, és romantikában sincs hiány.
Az animét biztosan megtalálod online indavideon, a live action-ra pedig nem emlékszem hol néztem,de D-addicts-ról tölthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!