Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudtok doramás oldalakat? A...

Tudtok doramás oldalakat? A you're beautifult japán változatát hol tudom megnézni? Van több zenész dorama is?

Figyelt kérdés

1. Kéne nekem olyan dorama amit meg tudok nézni online.

amik fontosak benne :

-Magyar felirattal legyen fent, és ne keljen le töltenem, ha muszály letöltenem..akkor küldjetek róla linket a feliratól is ami MAGYAR, és a videóról is.

-Zenéről szoljon

-Fiu-Lány szerelem

-Ha lehet a fiu legyen bunkó..de ha nem az se baj..:)

(Ezeket láttam már)

-Heartstring

-You're beautiful

-High dream (nem néztem végig mert meguntam de majd folytatom talán..)

-K-pop exterme survival

Akkor ez volt az első kérésem.

2. Van még olyan oldal ahol magyarul vannak doramák?

Ezeket ismerem :

viki.com

indavideo.com

sorozatbarát.hu

ha nincs az se nagy baj..:))

3. Valahol megtudom nézni a you're beautiful JAPÁN

"verzióját" de fontos hogy magyarul mert angolul..se más nyelveken nem tudok.:$ "ANNYIRA.."

az fontos ha olyan oldalakat kültök hogy letöltős

akkor küldjetek olyat ahol a magyar felirat, és a felirathoz tartozó videót is küldjétek el...és ne

oldalakat mondjatok hanem linket lécci..:$

Előre is köszönöm.:)

UI : Bocsánatot kérek ha valamit rosszul írtam, az azért van mert siettem.:D és a kérdéseim fontosak bocsika ha zavarok.:)

2014. okt. 4. 15:21
 1/8 A kérdező kommentje:

Bocsi az 1.pontnál szóval hogy melyik doramákat láttam amik

a zenéről szoltak..ott kihagytam a Full House Take 2-öt xD

Ennyi várom a választokat.:) köszönöm előre is

2014. okt. 4. 16:46
 2/8 anonim válasza:

Hello :) Nem tudok sok olyant amiben a zene a fő téma de itt van pár.:

1.-Nana 1-viszont ezt le kell tölteni.: [link]

-Nana 2.: [link]

(Azt hiszem,hogy ezeknél nem kell letölteni a feliratot de ha mégis akkor írj privibe és küldöm a linket)

2014. okt. 5. 12:58
 3/8 anonim válasza:

You're beautiful japán verzióját az Ikeme desu ne,de az nincs online magyarul a feliratot pedig a D-Addicts-ról tudod letölteni

Ui.:előző voltam

2014. okt. 5. 13:00
 4/8 anonim válasza:

Még eszembe jutott négy.: -Rockin' on Heaven's Door

-Modern farmer-ezt jelenleg még forgatják,így nem tudom van-e magyar felirat vagy online megkapod-e de leírtam.

-The Musical

-Trot Lovers

(ezek nem tudom fent vannak-e online,csak leírtam mivel hirtelen eszembe jutottak)

2014. okt. 5. 13:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen kösz mindenkineek <3 lesz mit néznem, keresnem.^^ természetesen aki tud az még irhat.:)

és tényleg köszi.^^

2014. okt. 6. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Nodame Cantabile - Gyönyörű komolyzenei darabok vannak benne, de aki nem szereti annak is ajánlom. Imádtam az animét is, de a sorozatban az állóképek helyett ténylegesen zenélnek. A főszereplők nagyon jók, és romantikában sincs hiány.

Az animét biztosan megtalálod online indavideon, a live action-ra pedig nem emlékszem hol néztem,de D-addicts-ról tölthető.

2014. okt. 25. 14:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszii.<3 életmentőő vagy
2014. dec. 13. 07:21
 8/8 Szász Ági válasza:
A Nodame Cantabile koreai változata is fenn van már az indavideo.hu-n, Tomorrow cantabile a címe. És van egy másik zenés is, az egy japán live action a Beck. Szintén az indán. Ha beírod a keresőbe, hogy dorama, felajánl egy csomót és köztük megtalálod ezeket is. A TC még nem teljes, mert nemrég még sugározták. :-) De ha ajánlhatom, ne ragadj le a zenés soriknál, mert nagyon sok szuper sori van lefordítva.
2015. jan. 21. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!