Hol tudok 15 ezer Ft körül venni ukulelét?
Figyelt kérdés
Kezdő, de azért középkategóriás, fából készültet szeretnék. Köszi2014. okt. 2. 12:41
1/9 anonim válasza:
beírtam a keresőbe, 18 alatt nem nagyon találsz, de itt egy jó állapotú használt, tegnapi hirdetéssel
4/9 anonim válasza:
#3 legalább nézd meg, hogy:
1 nem rendelhető
2 milyen értékeléseket kapott két vásárlótól
5/9 anonim válasza:
Az Ibanez UKS-10-t és a Lanikai LU-11-et tudom ajánlani, azokat próbáltam, és normálisak, deaz olcsóbbakat nem igazán javaslom, inkább egyszer vegyél normálisat, mint hogy valami rosszal vacakolj.
6/9 anonim válasza:
Megnéztem és kapható 4db-ot ír a körúti boltban. Bocsi, de ezt benézted.
Megnéztem az értékelést is. 5csillagot adtak
Ne okoskodj!!! :DDD
7/9 anonim válasza:
Hátha nem bökte ki a szemed #4
Készlet a Teréz krt. 23. alatti üzletben:
[Információ] 4 db
Értékeléseknél mindenkinek 1 kivételével 4-5 csillag arra, hogy azt kapta amit várt.
8/9 anonim válasza:
#7 a készletben igazad van, nem vettem észre, az értékeléseket viszont olvasd el, és aztán a kérdést is itt "kezdő, középkategóriás" ... tehát nem ilyen bóvlit szeretne a gyereknek játszani
9/9 anonim válasza:
Utolsónak igaza van, megint olyan dumált előtte, akinek fogalma sincs az egészről, csak okoskodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!