Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lányok mi a véleményetek...

Lányok mi a véleményetek erről a zenéről?

2010. jan. 21. 21:08
1 2
 11/18 anonim válasza:

Lány vok,és ez az egyik kedvenc számom meg a:Mr.Busta-Gyere Baby!

Sajnos sok lányra igaz:)

2010. jan. 21. 21:40
 12/18 anonim ***** válasza:
mekora fos ez a zene...
2010. jan. 21. 21:53
 13/18 anonim ***** válasza:
2010. jan. 21. 22:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez már mérföldekkel jobb! (Y) :)
2010. jan. 21. 22:22
 15/18 anonim ***** válasza:

nem "ismertem magamra" természetesen meg a szöveg része nem is érdekel, de azt nem bírom megállni megjegyzés nélkül hogy ezt vannak akik tényleg zenének nevezik??? O_____o

mondjuk nyilván vannak, mert ahogy látom a kérdező is annak nevezte. de akkor hadd kérdezzek már én is tőled valamit, van neked bármi halvány fogalmad is a zenéről, mint olyanról?

2010. jan. 21. 23:44
 16/18 anonim válasza:

Ez a szám is a magyar (underground bár busta-ra félve merek ilyet mondani) szégyene. Busta valamilyen szinten akár még tehetségesnek is mondható (anno kamikaze), de az ízlése és ez a felvett stílus szerintem sz.r.

Az egészbe az a gond, hogy aki más zenei irányzatot szeret meghallgat egy két ilyen számot és egyből meglesz a véleménye a magyar reppről, holott egy két előadó nagyon igényesen le tudja írni a gondolatait, és nem csak a feszítős anyázos niggerkedés megy.

Tudom ajánlani Fankadeli 2008 elötti számait(vagy a Suhancos-t), a Hősök szinte bármelyik számát.

Kicsit elkanyarodtam a témától, a lényeg hogy Busta már-már bunkóba áthajló nyers őszintesége nekem szimpatikus,de a zenéi egy két kivétellel nem jönnek be. Talán régen amikor Funkal együtt tolták a Kamikaze-ba.

2010. jan. 22. 03:05
 17/18 A kérdező kommentje:

23:44

Én csak élvezni szoktam a zenéket, és nem kritizálni.

Nem értek hozzá, soha nem is akartam zenélni, énekelni is max a Himnuszt.

Akármit meghallgatok, rádióban, cd-n, eljárok színházba, operába, komolyzenei koncertekre. Nyaranta zenei napokra.

Meghallgatom, akkor átadom magamat a zenének és ennyi.

Ezt a zenét a cimbivel szoktuk a konditermébe hallgatni. :)

2010. jan. 22. 09:06
 18/18 anonim ***** válasza:
23:44 menyire igaz szerintem se zene.. ez valami kutyvalek
2010. jan. 22. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!