Két zene címét keresem többi lent (? )
Figyelt kérdés
Régen kb. 12-14 éve láttam egy videófelvételt bár lehet tévében ment, ahol egy külföldi szám ment és egy olyasmi videóklipje volt, amiben egy nagy gyársoron (azon a mozgó cuccon) kisgyerekek állnak talán maszkban, és viszi őket az a mozgó szőnyeg egy ilyen nagy darálóba. A másik zene pedig egy fél éve hallott, egy magyar zene. Olyan 30Y feeling, kerestem de nem találtam. Valami olyasmi volt benne, hogy: "Régen mikor kisgyerekek voltunk mindig fenyegettél apáddal erre én azt mondtam hogy olyan dagadt hogy nem látja a kádban a saját farkát!". Persze rímelt, és tök jó dallama, szövege volt az egésznek. Lehet ezek egy picit hülyeségnek tűnnek, de komolyan keresem ezt a két számot már hosszabb ideje. Köszönöm előre annak aki válaszol!2014. szept. 30. 17:11
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!