Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Amikor gitáron lefogom a...

Amikor gitáron lefogom a húrokat nagyon belevág az ujjamba, ez normális?

Figyelt kérdés
Most kezdtem gitározni, nem járok tanárhoz, magamtól játszok, tanulok. De sokszor ha lefognám a húrokat egyszerűen nem bírom, annyira lenyomni, hogy megszólaljon. Ez normális az elején, vagy rosszul fogok valamit?
2010. jan. 21. 19:07
 1/7 anonim válasza:
normális.azabaj.hogy egyszerre próbálsz nagyonsokat gitározni. szerintem az elején nemkell.aztán egy időután elkezd keményedni a bőr az ujjad végén.de neilyedj meg...ne kenegesd mert hogy keményebb lesz. :D csak várnikell egy kicsit. és nem éjjel nappal nyomatni. :P
2010. jan. 21. 19:13
 2/7 Thurston ***** válasza:

Hülyeség, hogy túl sokat csinálja. Szokták is modnani, hogy akkor jó, ha már vérzik. :D

Amúgy tényleg nem attól van, hogy sokat csinálod, hanem egyszerűen nicns hozzászokva az ujjad. Majd hozzászokik. De ha keveset csinálod, akkor nem fog.

2010. jan. 21. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen normális. Ez ne tántorítson el, nekem is fájt az ujjam vége, annyira, hogy már hozzá érni sem tudtam :). Aztán ahogy elkezdett keményedni a bőr és megszokta az ujjam, semmi probléme, Úgyhogy hajrá :)
2010. jan. 21. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:

jól fogod, és tényleg nincs ilyen hogy sokat gitározol, sosem lehet eleget gitározni:D

én mostanában már naponta akár 3-4-5 órát is gyakorlok, a jobbkezem ujjainak végei hót kemények, meg szürkék, mert megfogja a húr:D

2010. jan. 21. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Látom nem sok fizikai munkás volt köztetek sem.
2010. jan. 21. 21:49
 6/7 FFDP ***** válasza:
Nyilván minden fizikai munkásnak kemény az új begye.
2010. jan. 22. 15:20
 7/7 FFDP ***** válasza:
ujjbegye, bocsánat.
2010. jan. 22. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!