Mit szóltok a szöveghez?
Ez a 21. század a gádzsik akkor esznek csak ha kamura nyitod a szádat
Már rég elmúlt, ma már nincs olyan hogy alázat
Magadra kell öntened a habi műanyag mázat nálam ez okozza a lázat
Nézzetek tükörbe mi ez a mocskos gyalázat, én az arcotokba lököm, közben markolom a tököm
egy szöveggel a fehér házat feketére köpöm.
De ha van della, onnantól már nem is téma. Egyből ugranak a nők mint noé a bárkára
Caddilac kulcs, arany óra, kopasz fej, az előélet tiszta?
Na de vissza, hozzátok nagyképű ku*rvá*kok,
kik az utcán mint a gésák vakolattal jártok
Rendesen hányok
Mi van veletek srácok? női ruhában flangáltok, mit szólna most apátok? a se*ggemen szebb a szőr mint amit néhány fejen látok
Ez nem az átok, de ez is egy horror mozi, hogy a fiatalság ideálja néhány netes b*zi
Ha tökös vagy? az ma már nem menő! ezekből nem az állat jön elő, inkább a szőke nő, a sok előkelő
gazdag nagy arcú, a szátok órákat pörög de a produkció karcsú.
Igazából csak a szöveg világra vagyok kíváncsi hogy mit szóltok, mert beatre írtam a szöveget, és vannak olyan sorok ahol gyorsabb, van ahol lassabb, van ahol bepörög, és ezt csak én tudnám átadni, gondolkoztam miről írjak, gondoltam egy ilyen apró társadalom kritika kéne, már úgyis fentem rá a fogam, bocs hogy így illesztettem be, csak nekem így egyszerűbb olvasnom ha le próbálom hogy hogy menne rá a beatre, lehet hogy tök szar, mert 2 napja nem aludtam már, de gondoltam kipróbálom más mit szól hozzá. Szöveg közben 2 flow váltakozik, szóval lehet néhol furán fog kijönni.
Beat: http://www.youtube.com/watch?v=FVaEaOZ-ZIk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!