Lányok! Deep house-ra mennyire szerettek táncolni?
Kinek, mi.
Személyem szerint ki nem állhatom. Ebből adódóan nem is igen járok diszkóba, bulikba is ritkán.
Az efféle zenékre inkább ugrálni lehet, mint TÁNCOLNI (rendesen) .
Akkor már inkább a Rock, Pop...
Az eddigi tapasztalataim szerint vannak azok a lányok, akiknek mindegy, csak rázni tudják a s*ggüket, vagy ha szeretik is ezt a műfajt, a legtöbben olcsó, mindenre kapható, rövid távra szóló lányok.
Persze kivételek akadnak, és tiszteletem nekik, ezek csak az én tapasztalataim.
17/L
zenei mindenevő vagyok :D szeretem a hip-hopot a rockot, a house-t, bulikban, itthon, út közben, bármikor :). Házibulikban persze szól minden, mulatóstól a rockig, de nálunk mindenki szereti szereti a house-t szóval az is :) house-ra táncolni is imádunk :D
és kedves előttem szólók: szeretem a house-t, akkor most én is "rövid távra szóló lány" vagyok? :O ez alapján nem kellene kategorizálni az embereket :/. Már jó ideje kapcsolatban vagyok, szóval szerintem a zenei ízlés nem mérvadó ilyen témában :D.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!