Csak szerintem szar Hardwell zenéje?
Nem azt mondom, hogy utálom, de nem jön be a stílusuk. Spaceman még annno '11-ben hatalmas volt, de nekem azóta semmi nem jön át Hardwell-től. Garrix-ot addig bírtam, amikor még nem tudtuk hogy ki ő, még nem jelent meg az Animals, és csak mixekben lehetett hallani és midnenki azt hitte, hogy GTA & Hardwell. Utána szénné játszották a zenét, és a hatalmas fan bázis mellett lett egy viszonlyag nagy hater tábor is. Egyértelműen nem jelentem ki, hogy utálom, mert van ami nem rossz. Probléma az, hogy mainstream lett, azt kell csinálnia amit a közönség akar, és ez szomorú.
Akiket viszont nagyon utálok, az VINAI, illetve DVBBS, na ők aztán rohadtul nem képesek megújúlni, VINAI 5x adta ki ugyanazt a zenét más néven, DVBBS is hasonló cipőben jár. Oliver Heldens is alapjáraton szimpatikus, viszont nagyon ráállt nem csak az UK garage hangzásra, hanem magára egy szinti témára, és ez szomorú. Az ilyeneket, hogy Afrojack, meg David Guetta inkább nem is említek...
Akiket elismerek, és egyediek: Wiwek, GTA, Mad Decent-es arcok közül az összes, Mixmash/OTW nagy része, OWSLA-sok, Dim Mak-on is vannak jók, meg DOORN Records alatt is van néhány havonta egy-két jó zene. Melbourne bouncerek közül a jobbak, azt otthon nem nagyon hallgatom, inkább buliba veretni jó. :)
W&W én szeretem :)
Nagy melbourne bounce fan vagyok! :D Bombs Away nagy kedvenc hallgassátok meg a Samurai Bounce-t tőllük nagyon nagy!
Ja és még a Revelead Records és a Buygore Records is nagyon jó
!
Nekem be jön Oliver Heldens-nél ez a deep style ő nálla csak Tchamit kedvelem jobban :)
amiről beszéltem kevésbé ismert előadók: Olly James, TWIIG, Merzo, Ahzee (Ahzee - Poison, nagyon nagy!) nem tom ismeritek e őket...
#3 voltam
Revealed Hardwell kiadója, én messze kerülöm, ez a Dyro-Dannic féle vonulat se jön át. Melbourne-ben meg Dirty Palm tényleg király, J-Trick-el a Get Weird hatalmas, reménykedem, hogy sikerül neki is kitörni.
Trap, twerk, meg ilyenekkel hogy álltok?
3# vagyok
nem tudom milyen ízlésem van de én kedvenc műfajaim a Trap, EDM, Melbourne( Deorro is nagy) , Deep house (Tchami+ Heldens), MINIMAL HOUSE (nem hinnétek milyen sok magyar minimal DJ van is külföldön igen sikeresek is, idehaza nincs elterjedve, ugyan úgy mint a Trap)
kedvenc Trap DJ-im: Bare, Bro Safari, Dirty Audio, Diplo, Lookas, Stooki Sound, Tomsize
most kedvencek:
[link] imádom ezt is <3
deep house-al hogy álltok?
a Spaceman szerintem is nagy volt :D
Kedves #3-as, akkor mi nagyon egy vonalon mozgunk :D
Trap részből leginkább GTA, LOUDPVCK, gLAdiator, Diplo/Major Lazer, meg a mostanában egyre nagyobb sikereket elérő Boaz v/d Beatz fog meg, illetve a sok ismeretlenebb arc, akiknek a zenéiket pakolgatják youtube csatornákra 0-24-ben, bármilyen mennyiségben jöhet. :D
Minimalból ismerek is egy-két hazai producert. Régen nagyon utáltam a stílust, amikor Magyarországon nagyon menő volt, de mostanra megbékéltem vele. Vannak köztük nagy arcok, meg mégnagyobb zenék, bár azért még mindig nem a kedvenceim közé tartozik.
Deep house-ból pedig a UK garage acid synth-es feelingje engem nagyon magával ragadt, legismertebb szerintem a Disclosure, de itt is a sok ismeretlen producer munkája ami nagy hatással van rám.
Öröm látni, hogy az emberek nem csak tipikus tucatpop szinten mozognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!