Nektek mi a véleményetek a Román zenétől?
A román előadók mostanában elég felkapottak lettek, és elég sok gagyi előadok is vannak benne, de olyanok is vannak amik nagyon jók, pl: jobb zenéket csinálnak mint mi magyarok!
Sokszor szoktam nézni zene csatornákat, és néha az U-tv is és ami most nekem a legjobban tetszik az ez: www.youtube.com/watch?v=Yz2658gzOuM
De olykor mennek rajta ultra gagyi próbálkozások is mint pl ez: www.youtube.com/watch?v=Pgs0Fj2RAgA
Nektek mi a véleményetek ezekről?
Nem lettek felkapottak, csak az U-tv egy román csatorna. Ennyi erővel a magyar zene is felkapott, mert azt játszák a class fm-en.
Minden népnek van jó, és van gagyi zenésze. Mostanában az utóbbiakból van több.
Igen tudom, hogy az U-tv egy román zene csatorna, de nem csak ott népszerűbbek a romanok hanem úgy általában véve is.
Ott vannak pl: Inna, Alrxandra Stan, Edward Maya, Antonia, Tom Boxer, Dan Balan... és még sorolhatnám éjfélig, és ezek nem csak Romániában népszerűek, hanem egész Európában, némelyikük talán meg a tengeren túlon is milliós nézettségük és letöltéseük van.
Azt viszont nem tudom, hogy mi olyan nagyon különleges e zenéjükben, hogy mit tudnak amit máshol nem, és ezt most csak azért mondtam mert itt Magyarországon meg egy olyan előadó sem volt aki egész Európában vagy akár az egész világ ismerte voltna!
Utolsó: igen tudom sajnos itt is van elég sok olyan előadó aki semmit nem ér, csak produkaljak magukat, a sok tehetségkutatóból szökött semmire való akik azt hiszik magulról h ők valakik közben semmit nem tettek még le az asztalra.
Jah és akkor a köztévéken futó sok barom műsor Édes Élet, való világ, Éjjel nappal Budapest,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!