Melyik a kedvenc zenétek?
Figyelt kérdés
Linkeljetek egyet! :)
19F
2014. szept. 20. 01:56
21/51 anonim válasza:
14-es, huh de átlátszó vagy. :D Mondjuk ezek a fiúk még be is veszik, hogy véletlenül említed meg a fehérneműben táncoló kis tested. :D
22/51 A kérdező kommentje:
Ja, nincs szívük kidobni. :D
Lehet, hogy azt kéne, de ugye veled? :D
2014. szept. 20. 02:44
23/51 anonim válasza:
Ezért törlik? Akkor közben valaki kérdezzen be, hogy lehet-e terhes, pl ha az előző kedves felhasználó előadja a tervezett táncot a barátjának. És mindjárt nem off a téma :D
24/51 anonim válasza:
Nemár hogy nem szeretsz táncolni 20-as..:O
Most ne cseszegessetek már..hát de olyan videót kért a perverz John,vagy ki..:D
Ez..ez botrány..még én vagyok az átlátszó :D
25/51 A kérdező kommentje:
Ez az én kérdésem, ezért nekem kell. :(
Khmmm... Lehetek terhes?
2014. szept. 20. 02:49
27/51 anonim válasza:
Miért, mi ebben ilyen meglepő? :D A fiúk 99%-a csak a csajozás miatt táncol. A lányok meg valamiért szeretnek...
28/51 anonim válasza:
Pedig a múltkor akivel táncoltam azon tényleg látszott,hogy szeret..Én azt hiszem azért járnak a pasik is bulizni..
Akkor nem táncolnának..a bárpultnál is lehet csajozni..:D
29/51 anonim válasza:
Mivan? Sehol nem írtam olyat, hogy a videó legyen perverz vagy ruha nélküli... Annyit írtam csinálj arról, ami már megy. Ebben most mi a perverz? :D
Amúgy a kérdező szerintem lehet terhes :D
30/51 A kérdező kommentje:
Hát mire gondol ez a lány? Rögtön a legrosszabbra. :D
2014. szept. 20. 02:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!