Milyen jó rockosabb előadókat ismertek? A felsoroltak milyen stílusba illenek bele?
Figyelt kérdés
Legjobban az indiet szeretem (pl.: AMerican Authors, Jimmy Eat The World, Of Monsters And Men) de a rockosabb zenét is szeretem (Hooligans) illetve A HoneyBeastot És a Balkán Fanatikot is szeretem.2014. szept. 16. 20:02
1/2 anonim válasza:
Nem tudom hogy mennyire szereted a rockot de nekem a kedvenc bandáim a Guns N' Roses, az AC/DC, a Nirvana és a Tankcsapda. És ha kicsit újabbat szeretnél akkor Avanged SevenFold, The Prety Reckless és Korn (bár az utóbbi már nem annyira rock). Ha pedig lájtosabbat akkor Green Day, Nickelback, Bon Jovi és Black Veil Brides (de ezek nem annyira rockosak a BVB pl kor). Én ezeket mind szeretem csak ajánlani tudom, akkor is ha mindenkinek más tetszik. Azért remélem segíthettem.:)
2/2 anonim válasza:
Ja és elnézést ha helyes írási hibát láttok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!