A Deezer ingyenes csomagja vagy a Spotify ingyenes csomagja jobb?
Figyelt kérdés
Itt most gondolok a hangminőségre (vagy én vagyok botfülű vagy tényleg nincs különbség, én legalábbis nem nagyon veszek észre), az elérhető funkciókra (a telefonomról egyiket se tudom hallgatni, az offline zenejátszásról ne is beszéljünk) és úgy összességében.2014. szept. 16. 15:22
1/1 A kérdező kommentje:
Összességében a Spotify-t választottam. Aki szintén a kettő között van, annak meg is mondom miért: összehasonlítottam a gépre telepíthető alkalmazásukat. Bár a Deezer szimpatikusabb volt, a Windows 8-as alkalmazása is király lett volna, mert az érte be a legkevesebb RAM-mal, de az az app elég gyér. Én a toplistáról szoktam válogatni, na az pont nincs az alkalmazásban. Bár a Spotify ~10 MB RAM-mal többet eszik (kb. 80 MB), azért azt választottam, mert annak az alkalmazása mindent tud, amit a webes felület. Bár ennyi erővel használhatnám a webes felületet is (ha azt használnám, akkor a Deezer lenne a nyerő, bár lényeges különbség nincs köztük), de ez nálam nem ilyen egyszerű. Megnyitom az oldalt, elkezdek zenét hallgatni, majd, mint gondolom mindenki, elkezdek internetezni. A gépemben 2 GB RAM van, ez ha a Deezer-en kívül még két lapot nyitva tartok, már 95%-os a RAM használat. Ez a Spotify-nál még rosszabb. (A weblapja jobban terheli a gépet.) Viszont így, hogy az alkalmazását használom, sokkal több RAM-om maradt.
2014. szept. 16. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!