Roland U-110 Keyboard ROM kártyával eladó?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne a fent említett eszközre, tud valaki esetleg eladó darabot? Leginkább Keyboard kártyával kellene, de lehet más is hozzá.2014. szept. 14. 12:57
1/7 anonim válasza:
Nagyon nehéz manapság ilyesmit szerezni. Nekem U-220 volt anno, de azt se nagyon láttam sehol évek óta.
2/7 A kérdező kommentje:
Kár, és valami hasonló modult nem tudsz? MIDI Keyboardra akarom kötni, mert annak alapból nincs hangja...
2014. szept. 18. 18:59
3/7 anonim válasza:
Majd nézek neked valamit. Ilyen régi cuccokat nem érdemes venni, ma már jobbak is vannak. Sőt, ha van gépet (nyilván van, ha kiírtad a kérdést), akkor nem kell venni semmit, virtuális szintivel tudsz játszani. Annyi a hátránya, hogy vinned kell magaddal a gépet, ha pld. fellépni mész valahová.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát, igazából laptoppal is szoktam használni, FL Studiora kötve, de elkerülhetetlen valamennyi latency, még ha ASIO 4 All driver is futtatja a VSTi-ket. Meg kell hagyni, simán lehet hozni egy versenyzongora hangját is akár, de a minőségnek akár 0.2 sec-es eltérés is lehet az ára, ami meg zavaró játék közben.
Na ezért gondoltam valami hardware-es megoldásra, még ha egy régi modulnak "műanyagabb" is a hangja, feltételezem realtime reagál minden leütésre. Ha tudsz valamit megköszönöm!
2014. szept. 19. 21:07
5/7 anonim válasza:
Én külső hangkártyát használok, és egészen 3-4 ms-ig le tudok menni latency-ben. Az már nem zavaró. Nemrég egy Roland JV-1010-es hangmodullal (ami jó gépnek számított annak idején) kellett fellépnem. Késés nem volt, ennek ellenére nagyon rossz volt rajta játszani. Nulla dinamika (azt hiszem, csak 3 velocity értékkel dolgozik), rossz minőségű zongorahang. Aki a mai VSTi zongorákhoz szokott, annak ezek a régi cuccok már elég primitívek.
6/7 Thomas A. Anderson válasza:
Nekem van egy eladó U-110-em. Írtam neked privát üzenetet.
Üdv:
G.
7/7 Thomas A. Anderson válasza:
Kowaxos válaszához annyit, hogy a JV-1010 nem, hogy nem 3 fokozatú Velocity-vel rendelkezik, de van neki egy 127 fokozatú Note-ON velocity-je és egy 127 fokozatú Note-OFF velocityje valamint 127 fokozatú Polyphonic Aftertouch is.... Nem tudom mivel hajtottad meg, de egyrészt sem latency-nek nem kellett volna lennie (hangkártyafüggő) és szép dinamikus játéknak kellett volna lennie... valami ott nem volt OK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!