Van kedvetek beszélgetni? (hosszú lesz, ne is kezdd el)
Sziasztok!
Gondoltam veszem a fáradtságot, és ide írok, hogy aztán (remélhetőleg) kiélvezzem a válasz sokaságot. *Cirip-cirip*
A helyzet az, hogy beszélgetni szeretnék, remélhetőleg olyas valakivel, akinek sokat jelent a zene. Sokféle zenét meghallgat, és tiszteletreméltó véleménye is van róla.
Plusz ha ezeket - amik rá elég nagy hatást gyakorolnak - szívesen elküldi nékem, amit viszonoznék, és megbeszélnénk ezt.
Speciel én tényleg mindent meghallgatok, nem klisének szánom, nem is stílus szerint nézem már a zenéket, hanem hogy van-e benne fantázia.
Elsősorban a koromhoz közelálló szimpatizánsaimra számítanék, azután jöhetne az aki csak szimplán rokonszenvet érez. Előfordulhat, hogy rohadtul nem fogok különbséget tenni :)
17/F
Rock,Metal,Core,Grunge,Punk,
ezeket hallgatom.
(ha zenét kellene küldenem körülbelül 600 számot kellene elküldenem,ha nem többet)
ugyhogy inkább stílusirányzatokat irtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!