Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van kedvetek beszélgetni?...

Van kedvetek beszélgetni? (hosszú lesz, ne is kezdd el)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gondoltam veszem a fáradtságot, és ide írok, hogy aztán (remélhetőleg) kiélvezzem a válasz sokaságot. *Cirip-cirip*

A helyzet az, hogy beszélgetni szeretnék, remélhetőleg olyas valakivel, akinek sokat jelent a zene. Sokféle zenét meghallgat, és tiszteletreméltó véleménye is van róla.

Plusz ha ezeket - amik rá elég nagy hatást gyakorolnak - szívesen elküldi nékem, amit viszonoznék, és megbeszélnénk ezt.

Speciel én tényleg mindent meghallgatok, nem klisének szánom, nem is stílus szerint nézem már a zenéket, hanem hogy van-e benne fantázia.

Elsősorban a koromhoz közelálló szimpatizánsaimra számítanék, azután jöhetne az aki csak szimplán rokonszenvet érez. Előfordulhat, hogy rohadtul nem fogok különbséget tenni :)

17/F

2014. szept. 13. 20:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést előre is, ha értelmetlen mondatokat is kreáltam, az csak a maximális elkeseredettségemből fakad. Lécci segiccsetek, mert nem élhetek tejes életet.
2014. szept. 13. 20:05
 2/5 Csiki521 válasza:
Nos én 4 évvel fiatalabb vagyok nálad. A lassú érzelmes számokat speciel nem szeretem de meghallgatom.Ha van kedved beszélgetni írj privibe vagy komiba ;)
2014. szept. 13. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát én nem hallgatok meg mindent- igazából a rock, metál és a komoly zene a fő műfajaim, de persze attól is függ, hogy milyen kedvem van. Ha esetleg érdekelnek az ilyen zenék, akkor küldök neked. (Egy évvel vagyok nálad idősebb)
2014. szept. 14. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia nekem mindenem a zene.. Reggel ha nem hallgatom meg a kedvenc számomat nem birok felkelni.. 13 éves vagyok és rock,metál a kedvenc mûfajom.:)
2014. szept. 14. 23:53
 5/5 Vad-Ász ***** válasza:

Rock,Metal,Core,Grunge,Punk,

ezeket hallgatom.

(ha zenét kellene küldenem körülbelül 600 számot kellene elküldenem,ha nem többet)

ugyhogy inkább stílusirányzatokat irtam

2014. szept. 14. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!