Fejhallgatót gitár erősítőbe dugni?
"Ne engem nevezz hazugnak, nem most kezdtem a szakmát."
Annál nagyobb szégyen.
"Attól hogy van valami vacak erősítőd amin kipróbáltad és szar hangot adott, attól még nem kell általánosítani :)"
Sosem voltak vackaim, de elég sok cucc átment már a kezemen.
"Te most azt akarod beadni hogy a világon az összes -nem modellező- erősítő füles kimenete használhatatlan hangot ad."
Nem ezt akarom beadni, hanem ez sajnos így van.
"Egy normális erősítő teljsen normális minőségi hangot fog adni, fülesen is."
Mint írtam nem a minőséggel van probléma, hanem nincs azzal, hogy nincs rajta hangfalszimuláció, ami miatt hifi karakterisztikájú hangszórókon (mint a füles is) iszonyatos zizis, irritáló hangja lesz, ha 10 csilliós csodarshall cucc, ha 20 forintos vorson akkor is.
"Szóval neked kéne hanyagolni a sértegetést, és nem beleszólni olyan témába amihez nem értesz :)"
Az okoskodás az mindig megy ugye. Mutass egyetlen erősítőt, ami nem modellezős és használható a füles hangja. Egyetlen egyet, nem kell több. Addig ez csak okoskodás, semmi több.
"Kár veszekednetek, szerintem mindössze arról van szó, hogy az egyik elvárja, hogy úgy szóljon a fejhallgató, mintha rendesen hangfalról szólna, ezért neki csak a hangfalszimulációs felel meg, a másik meg nem."
Jah, hát mások igénytelenségével valóban nem tudok vitába szállni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!