Megvehetem az MSA márkájú akusztikus gitárt?
Hát nekem egy MSA gitárom van én is kezdő vagyok kicsit nehézkes hangolni ugyan de szép hangja van, én szeretem.
Sokan fogják majd mondani hogy vegyél egy drágábbat mert a kezdő is megérdemli. Addig még nem döntöted el hogy mennyit foglalkozól vele, addig elég egy olcsóbb fajta is és ez bőven megteszi. Jah és kínszenvedés lesz amikor majd az akordokat fogod nagyon fog fájni majd az ujjad ezt jobb ha előre tudod. :)
nem veheted meg... nem vicc... csakis olyat vegyél ami kicsit is ismert márka... akkor sorolom ami eszembe jut
stagg - határeset, rossz már csak nem lesz
aztán a többi
cort
epiphone
squier
fender
gibson
ibanez
yamaha
LTD
nem tom lehet olyat is mondtam ami csak elektromosokat gyárt :D ezek közül nézz ki valamit :) fő hogy ne nagyáruházban vedd.. pl cora tesco stb XDXD
megtanulni, nem fellépni?
Ha egy szarabb gitáron kezdesz tanulni, lehet hogy el fog menni a kedved az egésztől, mert szar a gitár.. egy olcsón sok mindent nem lehet megcsinálni amit egy haladó gitáron igen
+veszel mondjuk egy epiphone-t (nekem az van, imádom:)), és ha még el is megy a kedved az egésztől, egy használt epiphone is érték, és el tudod adni, de egy használt msa gitárt ki venne meg?
végülis, akusztikusból, én a helyedben Ibanezt vennék
30ért már lehet kapni, és tényleg jók:)
Szebben szól:D
tisztán, nem hamis, hangos, nem halk, kényelmes, nem szar..
ésmég sorolhatnám:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!