Ennek a csapatnak h kell kiejteni a nevét?
Figyelt kérdés
"3OH!3" a nevük,de elképzelni nem tudom h most ez mondani h kell:D
Link esetleg:
http://www.youtube.com/watch?v=dvf--10EYXw
2010. jan. 18. 18:45
2/7 Thurston válasza:
Ezt minek emelted ki? Nem kaptál választ vagy mivan? Mert szerintem de.
3/7 A kérdező kommentje:
De mi a végén a felkiáltó jel meg a 3???
2010. febr. 5. 10:36
4/7 Thurston válasza:
Hivatalosan úgy kell kiejteni, hogy three-oh-three. De mindenki three-oh-ként hivatkozik rájuk, még ők maguk is.
Tehát az első válasz helyes. Amúgy ha nem vagy megelégedve a válasszal, és kiemeled, legalább tegyél fel valami plusz kérdést, mert így idejön valaki, csak azt látja, hogy ott van a jó válasz, és nem fog válazsolni úgysem.
5/7 anonim válasza:
Igazak az elöttem leírtak,de kiejtés szerint /szrí o szrí/.
6/7 anonim válasza:
Én csak úgy hívom őket, hogy a Három mól hidroxi-trifaktoriális. (Miszerint helytelen a képlet, mert bármi is legyen az a "!", az oxidációs száma +1/3, ami nem lehet, mert tört szám. Tehát az együttes neve helyesen maximum 3(OH!)3 lehetne.) Bocsi, ha valaki nem kapós a viccemre :D.
7/7 anonim válasza:
Én csak prototípusnak hívom, valami robotnak vagy járműnek a fantázianeve lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!