Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kotta írás? Hogyan?

Kotta írás? Hogyan?

Figyelt kérdés

Ha van a fejemben egy zene, akkor azt hogyan tudnám kottán lejegyezni?

Azt tudom hogy egy f vagy g hangot hogyan kell lejegyezni t ha meghallok a fejemben egy hangot azt hogyan döntsem el hogy milyen hang?

#zene #hang #kotta #hangszer #zeneszerzás
2014. szept. 9. 19:04
 1/4 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg zongorán megtalálni a hangokat. Vagy legalábbis egy hangszeren, amin tudsz játszani. Én így csinálnám. :)
2014. szept. 9. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Ilyenkor jönne jól a szolmizálás, de mivel úgy látom, az nem megy, marad a díjnyertes megoldás: a telefonod hangfelvevőjébe feldúdolni. Jobb, mint bármi, és ha azt mondod, hogy nincs, kiröhöglek, mert nekem 10 éves telefonom van, és abban is van hangfelvevő.
2014. szept. 10. 04:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Látom nagyon okos vagy. Attól hogy feldúdolom még nem kerül papírra
2014. szept. 10. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor nem vagyok gépközelbe én is csak "bedúdolom" a telefonomba a dallamot és utáni beviszem Abletonba otthon. Szóval ne ítélkezz ha azt sem tudod miről van szó. 15/F
2015. márc. 4. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!