Mi a véleményetek a fuvoláról, mint hangszerről, és a hangjáról?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 14:46
2/12 anonim válasza:
én bírom a fuvolát, f*sza kis hangszer, bár én nagyon gitáros vagyok, magasan a kedvenc hangszerem :) de majd 1x talán fuvolázni is fogok ha ráérek :D ott van a listámon :P
3/12 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket! megnyugtattatok egy fuvolást, hogy jó hangszert választott!
2010. jan. 19. 19:41
4/12 A kérdező kommentje:
* fuvolistát!
2010. jan. 19. 19:41
5/12 anonim válasza:
fő hangszernek nem választanám, de még mindig fenntartom hogy f*sza hangszer.
vmelyik előző voltam :D
6/12 anonim válasza:
Nehéz hangszer!Na látod azzal nem a legkönnyebb tisztán játszani!
7/12 anonim válasza:
Én imádom! Tegnap voltam pont Kövi Szabolcs fuvolakoncertjén :)
8/12 anonim válasza:
Szerintem a legszebb hangszer!!! 7éve fuvolázom, az elején nem könnyű, sokan feladták, de ha találékony és ügyes vagy hajrá!!! most tanulok gitározni is:P
9/12 A kérdező kommentje:
uccsó válaszoló!
hobbyként tanulsz/tanultál fuvolázni vagy vmilyen zenei pályára készülsz?
*sok sikert a gitározáshoz!:)
2010. jún. 18. 18:29
10/12 anonim válasza:
Igen csak hobbyként tanulok! Tanulásnak már nem nevezném, jó fej a tanárom, és igazából olyan számokat fújok amiket szeretek és nap mint nap hallgatok!!
Sajnos a gitározás még nem megy annyira, magamtól tanulok, +netről...de sajnos mindig megakadok...:( de nem adom fel!!!!:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!