Gitárosok! Rock-ra, metálra milyen elektromos gitárt ajánlanátok kb.20-25 e Ft-ból? Teljesen kezdő vagyok.
"figyi első vagyok, tanár nélkül is meg lehet tanulni de fényévekkel lassabb"
Ez eddig igaz.
"tanárnál meg akusztikuson kezdene általában mert az ujjaid még nem elég ügyesek így nyilván nem egy metálos gitárszólót fogsz elsőnek tanulni hanem unalmas népi cuccokat meg hasonló gyakorlati unalmasságokat"
Ez meg orbitális baromság. Miért kezdene azért akusztikuson, mert nem ügyes? Az égvilágon semmi értelme.
Nyilván nem szólózni fog, de akkordozni, skálázni elektromoson is pont ugyanúgy lehet.
"de petőfi sem verseket kezdet írni kiskorában hanem bemagolta az abc t elöbb"
Remek hasonlat. Tehát mivel Petőfi az ábécét tanulta meg először kezdjük a gitározást akusztikus gitáron. Gratulálok.
"az akusztikuson más zenéket gyakorolsz"
Miért gyakorolnál más zenéket? Miért játszanék én kiskece lányomat, ha a Metallica érdekel?
"amíg nem tudsz semmit akkor akusztikuson kell"
Miért kellene? Mert te azt mondod? LoL.
"az elektromos nagyon torzít és ott azért elpötyögni nem igazán lehet"
Jesszus atyaúristen, ez a mondat meg akkora hozzá nem értésről árulkodik, hogy mindjárt a fejemet verem a falba.
"akusztikuson meg ujjgyakorlatokat is tanulnak"
Elektromoson nem?
"más a húrok anyaga"
És?
"mert elektromoson is lehet betanulni konkrét témákat"
És mást gyakorolni nem lehet?
"de attól hogy bemagolod a green day when i come around ot attól még nem fogsz tudni gitározni :D ez olyan mint az angol, ha nem az alapoktól kezded akkor csak bikicsunáj lesz"
És mi köze az alapozásnak meg a gyakorlásnak ahhoz, hogy elektromos vagy akusztikus a gitár?
"de mondjuk nekem aztán tök8 hogy ti mivel mit csináltok , csak tippet adok :)"
Szépen megkérlek ne adj senkinek tippeket gitár témában, mert borzasztóan nem értesz hozzá és csak félrevezetsz másokat, akik szintén nem értenek, de legalább nem is hiszik azt magukról, hogy igen.
"az elektromos nagyon torzít"
Na, ennél tovább nem is kellett olvasnom. Mondtam, hogy olyasvalakitől kérdezem, aki ért is hozzá. Ez nem te vagy.
Hehe 25ért kapsz egy tokot meg egy hangolót:D
Nem gitárt,kábelt, meg jó erősítőt...
Még használtan se kapsz elfogadható gitárt erősítővel ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!