Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az AFI énekese meleg? Davey...

Az AFI énekese meleg? Davey Havok? Emo zenét játszanak?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 16:14
1 2
 1/13 Thurston ***** válasza:
100%

MIért lenne meleg? D:

AMúgy igen, ez az EMO zene. Nem az a sok indie cucc, ami a tévében megy, és valamiért emonak nevezik. Viszont zaért hozzá kell tenni, hogy az AFI olyan szinten profi és igényes zenét játszik, hogy sok progmetált játszó csapat is megirigyelhetné.

2010. jan. 17. 19:05
 2/13 Bandeee ***** válasza:
100%
szerintem meg nem EMO, főleg a régebbi albumaik, k*rvajó és igényes zenét játszanak (vagy játszodtak anno) azerintem is.. most valamiért ráléptek a "nyálvonalra". Arról, hogy meleg-e, hááááát, nem tenném érte tűzbe a kezem :D
2010. jan. 17. 19:39
 3/13 Thurston ***** válasza:
Elég nagy hülyeségeket bezsélsz, ugyanis pont hogy az újabb albumaik azok, amikben megnyilvánul, hogy mennyire tudnak zenélni. És de, emo zenét játszanak. Csak korábban tele volt hácé elemekkel, most meg már nem.Gondolom azértm ondod, hogy nem emo, mert azt sem tudod, hogy valójában miaz, hiszen azon kívül fogalmad sincs a dologról, amit am édiában látsz róla.
2010. jan. 17. 19:46
 4/13 anonim ***** válasza:

"k*rvajó és igényes zenét játszanak (vagy játszodtak anno) azerintem is.. most valamiért ráléptek a "nyálvonalra"."

Hehehe. Attól, hogy szerinted az a régi, négykvintes formájuk nagyon kúl volt, még nem volt igényes. Valójában egy közönséges tucat hc-emo banda voltak. Pont hogy ez a mostani (véleményed szerint nyálas) hangzásviláguk mutatja be, hogy mennyire értenek a zenéhez. A Decemberunderground albumon minden egyes másodperc olyan részletesen ki van dolgozva, hogy be kell szarni tőle. Elég csal megnézni azt, hogy a háttérvokálok hogyan lépnek be helyenként. Hihetetlen.

2010. jan. 17. 19:49
 5/13 anonim ***** válasza:

Davey nem meleg szerintem hanem biszex, bár ezt csak ő tudhatja igazán.

Több olyan kép is van hogy egy meleg pasival smárol, fekszik az ágyban, ölelgeti, és a többi. Mikor csinálna ilyet egy hetero pasi?

A zene meg vegyes, aki hallgatja észreveheti hogy vannak számok ami emo, van olyan is ami inkább punk.

2010. jan. 17. 21:06
 6/13 A kérdező kommentje:

gondoltam h vmi biszex vagy ilyesmi =(

egy hetero férfinak nincsen műszempillája meg műkörme :S esetleg csak divatból vagy a show miatt vagy nemtom.. de ő MÁS xD láttam is rajta egyböl:S pedig mien jól néz ki .. :/

hát nem tudom eldönteni h mien zene ez tulajdonképpen.. elvileg rock... de sztem emo-s kicsit nem!?

2010. jan. 18. 13:57
 7/13 anonim ***** válasza:
Az AFI aztán rohadtul nem emo. Emo igazából hardcore punk műfaj, bár van indie-féle verzió is. Az AFI nem emo. A csávó meg buzzzi természetesen.
2010. jan. 19. 02:15
 8/13 A kérdező kommentje:
biszex vagy meleg?
2010. jan. 19. 13:45
 9/13 anonim ***** válasza:
hmm háát jó kérdés...nem tom, de valószínű! Amúgy hogy ejtik az AFI-t?? mert már jóideje nagyon megszeettem , de sajnos nem igazán tudom :/
2010. márc. 4. 20:07
 10/13 A kérdező kommentje:
ja tényleg..énse én afinak mondom xD
2010. márc. 5. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!