Az AFI énekese meleg? Davey Havok? Emo zenét játszanak?
MIért lenne meleg? D:
AMúgy igen, ez az EMO zene. Nem az a sok indie cucc, ami a tévében megy, és valamiért emonak nevezik. Viszont zaért hozzá kell tenni, hogy az AFI olyan szinten profi és igényes zenét játszik, hogy sok progmetált játszó csapat is megirigyelhetné.
"k*rvajó és igényes zenét játszanak (vagy játszodtak anno) azerintem is.. most valamiért ráléptek a "nyálvonalra"."
Hehehe. Attól, hogy szerinted az a régi, négykvintes formájuk nagyon kúl volt, még nem volt igényes. Valójában egy közönséges tucat hc-emo banda voltak. Pont hogy ez a mostani (véleményed szerint nyálas) hangzásviláguk mutatja be, hogy mennyire értenek a zenéhez. A Decemberunderground albumon minden egyes másodperc olyan részletesen ki van dolgozva, hogy be kell szarni tőle. Elég csal megnézni azt, hogy a háttérvokálok hogyan lépnek be helyenként. Hihetetlen.
Davey nem meleg szerintem hanem biszex, bár ezt csak ő tudhatja igazán.
Több olyan kép is van hogy egy meleg pasival smárol, fekszik az ágyban, ölelgeti, és a többi. Mikor csinálna ilyet egy hetero pasi?
A zene meg vegyes, aki hallgatja észreveheti hogy vannak számok ami emo, van olyan is ami inkább punk.
gondoltam h vmi biszex vagy ilyesmi =(
egy hetero férfinak nincsen műszempillája meg műkörme :S esetleg csak divatból vagy a show miatt vagy nemtom.. de ő MÁS xD láttam is rajta egyböl:S pedig mien jól néz ki .. :/
hát nem tudom eldönteni h mien zene ez tulajdonképpen.. elvileg rock... de sztem emo-s kicsit nem!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!