"egyedi" színű gitár? Többi lent
Figyelt kérdés
Van lehetőség a nagy gyártóknál egyedi színű gitárt rendelni ha az a szín nem szerepel az adott típus választéka között ,de másik típusban festenek olyat is? pl: A Gibson régebbi classic plus szériában festett "trans ebony burst" színűre gitárt rendelés estén erre a színre festenek más típusokat is? még nagyon a jövőre néző a kérdés csak vagyok olyan hülye, hogy szeretek mindent előre tudni, eltervezni xD köszönöm a válaszokat előre is :D2014. aug. 28. 21:50
1/3 anonim válasza:
Vannak gyártók, ahol Custom Shop is létezik, de legtöbbször ez inkább azt jelenti, hogy a szokásostól eltérő, nem sorozatgyártott, egy-egy hangszerészmester által készített, különleges kivitelű gitárok vásárolhatók. De nem azt, hogy te megmondod, hogy ilyen legyen, hanem választható opciókból összerakhatod.
Ezek úgy 1 millió forintnál kezdődnek.
Sokkal jobban jársz, ha helyi hangszerészmesterrel csináltatod, szerintem rugalmasabb és kevesebből kijön és nem marad el minőségben.
Vagy veszel egy minőségben, felszereltségben megfelelőt és töredékéért átfesteted.
2/3 A kérdező kommentje:
és az átfestéstől nem változik(hat) meg a hangja? semennyire?
2014. aug. 28. 22:16
3/3 anonim válasza:
Egyesek azt mondják, igen, mások szerint nem.
Én nem hinném, hogy észrevehető, főleg, ha hasonló festékkel, hasonló számú réteget visznek föl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!