Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Jon Bon Jovit vagy Axl Rose-t...

Jon Bon Jovit vagy Axl Rose-t szereted inkább, mint énekest?

Figyelt kérdés
A fénykorukat figyelembe véve elsősorban.
2014. aug. 27. 23:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Axl Rose
2014. aug. 27. 23:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, de légyszi indokoljátok is meg!
2014. aug. 27. 23:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Axl-ot.

Bár Bon Jovi nyilván jobb és kezelhetőbb ember, és Axl tényleg egy elviselhetetlen fazon, viszont frontemberként egy igazán karakteres és érdekes fickó, változatos hangszínnel és nagyon jó zenékkel. Nekem Bon Jovi csak egy szépfiú.

2014. aug. 28. 08:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Emberileg kevéssé érdekelnek. Érdekes, amit mondasz, mert számomra Axl hangja elég zavaró, Jon hangja számomra sokszínűbb. De persze a véleményeteket kérdeztem. Kérek még válaszokat, légyszi, mindenki felpontozok, aki megindokolja.
2014. aug. 28. 20:47
 5/10 anonim válasza:
Axl nagyobb jelenség volt anno.
2014. okt. 22. 20:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát azt elhiszem, de most mint énekhangot értem. lehet, nem volt elég egyértelmű a fogalmazásom.
2014. okt. 22. 20:48
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Axl Rose. És ehhez hozzátartozik az is, hogy főleg az első albumon, ő tényleg a legütősebb hard rock éneklést mutatta be, míg Bon Jovi csak egy szépfiú, aki a '80-as években közepes arena rock számokat, majd jónéhány ízléstelen nyálas szärt, később pedig főként kommersz szerzeményeket énekelt fel. Egy ütős produkciója nem volt.
2014. okt. 22. 21:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Lennének ellenérveim, de nem azért jöttem, hogy vitatkozzam, úgyhogy köszi. én jon bon jovi hangját sokkal jobban szeretem, szerintem amíg fiatal volt egészen érdekes rekedtes hangja volt, főleg a Blaze of Glory lemezen lehet ezt jól hallani. Axel Rose hangja nekem nagyon fülsértő, és kevésbé változatos. Ez az én véleményem, én is leírtam, de felpontozlak.
2014. okt. 22. 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogyha kizárólag csak az énekhangot kérdezed, hogy kit hallgatnék szívesebben lehet én is Bon Jovit mondanám. De viszont nem tudom teljeséggel kiemelni a kontextusából ezeket a produkciókat. Axl Rose, ebbe a sokkal érdekesebb és ütősebb projektben, egy a stílushoz passzoló, jól bevált énekes volt. Míg Bon Jovit számomra gyakran középszerűsítette maga az együttes arculata (aminek része az ő személye is, sőt ő saját maga is a középszerbe hagyta magát), a minőségi színvonala, kifejezősége, mivel ez gyakran megragadt a középszerbe, és néhány jobb dobásnál pár lépéssel felette. Úgyhogy Axl, mint rocklegenda, énekes számomra sokkal megkerülhetetlenebb, de lehet, hogy Bon Jovit hívnám el énekelni az esküvőmre, vagy a báromba fellépni, mert értem miről beszélsz. Axlnek elég érdekes hangja van, kicsit nyivákolós, de ebbe a stílusba nagyon észveszejtően tud szólni, pld. egy Welcome to the Jungle nem lett volna jobb Bon Jovival. Bon Jovi hangja sztem általánosabb, de egy kétségtelenül kellemes, rekedtes, magas hangszíne van.
2016. dec. 25. 01:19
 10/10 A kérdező kommentje:
értem, köszi.
2016. dec. 25. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!