Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ezek közül melyik gitárt...

Ezek közül melyik gitárt lenne érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék venni egy klasszikus gitárt, de nem tudom melyiket lenne érdemes megvenni. Ha lehetséges ebben az árban, akkor olyan kellene, amely haladóknak is megfelel.

- Cort AC100 NS

- Hora Spanish

- Fender ESC 105

- Hora Eco GS100M

2014. aug. 26. 18:39
1 2
 11/14 gordonid válasza:
Nekem a Fender-hez és a Cort-hoz volt csak szerencsém, és a Fender nagyon jól szólt, kezdő szinten tökéletes, még haladón is megállja a helyét. Valenciám van, azt azért ajánlottam, mert szerintem a Fender-nél jobb hangja van.
2014. aug. 31. 09:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Értem. De ha nem próbáltad mindegyiket, milyen alapon jelentheted ki, hogy a Fender sokkal jobb náluk?
2014. aug. 31. 15:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy válaszolt. Sajnálom, hogy feszültséget keltettem a kérdésemmel. Valóban igazatok lehet, miszerint egy olcsó hangszertől nem szabad túl sokat várni, hiába a név. Viszont azért gondoltam valami márkásabb hangszerre, mert például a Staggról, Vorsonról, vagy MSA-ról azt mondják, hogy nem szabad pénzt adni érte. Néztem videót a Velencia gitárokról is (20-30 ezer forint között) és megmondom őszintén tetszett a hangja, de nem vagyok profi gitáros, így lehet csak nekem tetszik. És ami fontos nem tudom milyen minőségileg például a Corthoz, vagy a Fenderhez!? Lenne olyan tartós? Egyébként szívesen fogadom az alternatívákat :)
2014. szept. 1. 21:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Annyit hozzátennék még a "márkák olcsó modelljei" témához, hogy a nagy név nem ritkán túlárazott kicsit a belépő kategóriában is, vagy kevesebb (leginkább zéró) az extra, még akár szándékos kényelmetlenségeket és kellemetlenségeket is építenek bele, csak mert így tanulták a piaci szegmentációt nyerő pozíció esetén. A feltörekvők viszont az alsó kategóriát használják a hódítás egyik elsődleges eszközeként, és a második-harmadik legolcsóbb modelljük egészen emberes bír lenni minőségben is és "szolgáltatásokban" is. Ez mind természetesen nem csak hangszerre igaz, sőt.

Gitárválasztáskor én azt csinálnám, hogy nem hinnék senkinek, magam próbálnám ki az összeset, ami tetszik. Ha más nem elstoppolnék a legközelebbi nagyon nagy hangszerboltig.

2014. szept. 1. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!