Tudtok mondani trailer zenét? Többi lent
Figyelt kérdés
Olyan zenére lennék kíváncsi, ami először, úgy másfél percig ilyen lágy, talán még vidám is, lassú, majd utána egy kis csend, és jön ez a pörgősebb, epikus része. 4 Percnél hosszabb nem kell hogy legyen, de nem baj ha kicsit túlnyúlik.2014. aug. 26. 09:44
1/3 anonim válasza:
nekem egyből a Jimmy eat World - The middle ugrik be erről :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, de egyáltalán nem ilyenre gondoltam, hanem egy trailer zenére.
https://www.youtube.com/watch?v=zoyiRis_-ds
Ilyesmi, még a hossza is ilyesmi kellene, viszont az elején egy lágyabb zene, és csak utána indulna be, pörgösebbre.
2014. aug. 26. 16:59
3/3 anonim válasza:
Óó, hát így már értem. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, azért sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!