Jóféle progresszív rock zenéket tudtok írni nekem?
Nem feltétlen a technikai bravúrozás híve vagyok, inkább legyen a zenének beleérzése, legyen nagyon nagyon kifejező.
A híresebb zenék többségét ismerem e témában, pl. a Pink Floyd slágereit, szóval inkább annak örrülnék ha meglepnétek valamivel, amit nem ismerek :)
Előre is köszönöm!
Az ilyen híresebb bandákat ismerem :D (azoknak is a híresebb számait mindet kb. Egy évig tartott Tool korszakom, akkor nagyon rájuk függtem, de még mindig hallgatok tőlük, kösz azért)
Ui. A Dream Theatert is ismerem, a Genesist, a Rusht, a Lake and Palmert, Mike Oldfieldet, Camelt, Yest, de belehatóan nem mindről tudok eleget (a híresebb zenéket viszont ismerem), ha van olyan nem nagy sláger számuk, ami jó, azt szívesen fogadom, vagy olyan együtteseket, amik nincsenek a felsoroltak közt.
Skid Row- Youth gone wild
nem irtad de gondolom ismered a Guns n´ Roses-t
Supertramp - Breakfast in America
Supertramp - The Logical Song
Supertramp - Give a Little Bit
Supertramp - Take the Long Way Home
Supertramp - Goodbye Stranger
Supertramp - It's Raining Again
Asia - Heat of The Moment
Én ezeket szoktam hallgatni, szerintem nagyon jók. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!