Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Adam Lambert leg glam rockosab...

Adam Lambert leg glam rockosabb száma?

Figyelt kérdés

2014. aug. 23. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Adam Lambert nem rock!! Könyörgöm... :'D
2014. aug. 24. 19:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Miert akkor mi?? -.-
2014. aug. 24. 23:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Pop. Mi más lenne? Na nehogy már, hogy egy lapon említsd a rock-ot és őt.. Évmilliók a különbség. De persze neked biztos a Vándájreksön is rock...
2014. aug. 26. 21:47
 4/10 A kérdező kommentje:

1. utálom a one direction-t :-)

2. Igaz hogy énekel pop-ot is de nem véletlenúl tettem fel úgy a kérdést ahogy feltettem + ha nem lenne gyakorlata a rock műfajban nem turnézna most a queen-el :-)

2014. aug. 26. 22:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia :) Igaz goth vagyok, de évekig hatalmas glambert voltam, és még mindig hallgatom időnként, bár már nem vagyok megszállott fanatikus (azok a szép évek :') ). Inkább popba sorolnám én is most már, de a FYE-érában elég glam rockos volt a kinézete, öltözködése. A Sleepwalkerre szavazok, még az a legglamrockosabb.
2014. aug. 27. 00:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen..az nekem is egy nagy kedvencem..és még tán a Master plan :-D köszi a választ :-)
2014. aug. 27. 00:25
 7/10 anonim ***** válasza:
46%

Szia!

Szerintem a Queenben való éneklésnek ehhez nem sok köze van. Brian May még az American Idol-os időkben nézte ki őt, és a Queen amúgy sem az alapján kér fel énekeseket, hogy ki milyen műfajban énekel, hanem az alapján, hogy kit tartanak ideálisnak a szerepre. Brian May nyílt levélben kiállt már amellett is, hogy Mika mekkora tehetség, mégsem rock zene.

Egyébként szerintem a Music Again az, ami a leginkább rockra emlékeztet, és bár a Wikipédián Adam valóban mint glam rock előadó van feltüntetve, de a dalai jelentős százaléka pop, amelyek pedig rocknak nevezhetők (Music Again, Runnin'), azok meg szerintem nem illenek a glam rock kategóriába, ha a Sweetet, a T.Rexet vagy a Slade-et tekintjük irányadónak.

Ez Adam értékéből egyébként nem von le, ne értsd félre, bár koncerteken egész rockosnak tűnhet.

Tehát a legrockosabb dalai a Music Again és a Runnin'.

2014. aug. 28. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Megjegyzés: nem ismerem minden dalát.

Egyébként attól függ, mennyire ragaszkodunk a kategóriákhoz, nyilván nem várható el, hogy a glam rock teljesen ugyanolyan legyen, mint a 70-es években volt. de azért az is sok lenne, ha Adam Lambert csak azért lenne rock, mert úgy öltözik. Mert Michael Jackson is iszonyat rockeresen öltözködött a Bad-korszakban, a Moonwalker c. filmjében rockernek hinnéd, ha nem lenne zene a filmben. Aztán mégis pop ikon. Sőt, a Savage Garden is szeretett időnként rockosan, bőr cuccokban, szegecsekben, feketére festett hajjal koncertezni, lásd: Break Me Shake Me a Superstars and Cannonballs koncerten (az egész koncertre igaz, de nem hiszem, hogy végignézed csak ezért).

Szóval ez a dolog ennél összetettebb.

2014. aug. 28. 21:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Harmadszor is én, ígérem utoljára.

Nézd csak, ez glam rock:

https://www.youtube.com/watch?v=VgaRwm4FBOM

Ez meg már glam metál:

https://www.youtube.com/watch?v=AD7Da9Ejy88

Nem kioktatni akarlak, kérlek ne értsd félre, csak az első hozzászóló válaszára ezzel a fejjel reagáltál: -.-, és néha úgy érzem, a Lambert-rajongók azt hiszik, Adam találta fel a glam rock kifejezést.

2014. aug. 28. 21:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm :)
2014. aug. 28. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!