Beszélgessünk Serj Tankianról! Mi a véleményed róla?
Szereted/nem szereted? Satöbbi.
:) Megírom a véleményemet utánatok.
ja és szerintem van esély soad reunionra, de shavo utána visszasz1vta ezt a mondatot (h csak elméletben kérdezte, elég béna kifogás).
http://www.youtube.com/watch?v=9yak977DG7Q&feature=related
Lost in Hollywood, nem éppen a legjobb számuk, de ebben nem úgy hallom, hogy összevesztek volna (I love you, Daron....)
A Számainak mélyebb értelme van, azért szeretem.
Nem mondanám, hogy mélyebb értelme van, elég bénák a dalszövegei, sok ismétlődés, ráadásul ez a politizálás sem nagyon megy neki (most a szólóalbumáról beszélek, 1. SOAD album szövegei ZSENIÁLISAK)... Igen, tudjuk, nagyon csúnya dolog a háború, meg csak az olajról szól, de ezek annyira elcsépelt dolgok. De például a Beethoven's Cunt-nak jó a szövege is, meg amúgy is, bármilyen közhelyes sz ar a dalszöveg, a hangja és a zenéje miatt így is hallgatom (lsd. Gate21...). Bár Imperfect Harmonies egy erőltetett ratyi lett, meg a mostani SOAD koncerteken sem túl jó (nem áll jól neki a dalok többsége... Question pl. király, de Bounce, Sugar, meg ezek... hát, operaénekes-hanggal elég bénán szólnak).
Nézzétek meg itt milyen volt: http://www.youtube.com/watch?v=emmyCDR_ziA ... Nem azt mondom, hogy rosszabb lett, de most már másmilyen a hangja, nem ad bele annyi feszültséget/dühöt, érzelmesebb lett, úgyhogy nem kéne erőltetnie a kemény dalokat, vagy ha igen, akkor énekeljen olyan hanggal, mint pl. régen a Sugar-ban... Mert szerintem tud, csak 45-46 évesen nem akar ordibálásból megélni. Egyébként a legzseniálisabb énekes a világon! Daron-nal nagyon durva párost alkottak anno... Kár, hogy akkor ismertem meg a zenéjüket, amikor már túl voltak a csúcson.
Hosszú lett, ha nem is olvasod végig, legalább a videót nézd meg ;D
Végigolvastam, igazad van egyébként teljes mértékben.
Az Imperfect Harmonies tényleg elcsépelten carul sikerült, lényegében az Elect the Dead albumot formálja át operába.
Fos. A Gate 21 nagyon jó, és a The Charade is, a rockos változat. Goodbye - Gate 21... ez is már unalmas kicsikét. Az jó volt, hogy Tom Morello-t is belevonta, ámbár csak egy kis szólógitárja van benne.
Mindenesetre én szeretem őt... jó a hangja, simán kiadhatna újabb számokat is, mert több száz kiadatlan száma van, amiket nem tett közzé.
Véleményem szerint van mélyebb értelme.
Amúgy SOAD-tól ez a kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=YoTGcV1bF7Q
Új linket adj, mert nem lehet elindítani.
Vagy címet írj.
A Gate 21 nagyon jó, és a The Charade is, a rockos változat. Goodbye - Gate 21... ez is már unalmas kicsikét. Az jó volt, hogy Tom Morello-t is belevonta, ámbár csak egy kis szólógitárja van benne.
Tökéletesen egyetértek! Tom Morello-t nagyon becsülöm politikai aktivitása miatt is, de Rage Against The Machine se rossz (bár nálam semmi nem érhet a SOAD nyomába, max a Nirvana, nem találok hozzájuk foghatót.)
Miért csak ennyi szerepe lett, azt nem értem... The Charade király, 2003-ban csak zongorakísérettel, aztán symphony-ban, meg a rock remix is nagyon üt. A Gate 21 pedig gyönyörű szám, de csakis symphony-ban. Imperfect-ben a vonós miatt túlzás nekem a szám. A rock remix-je pedig nagyon-nagyon rádióbarátra sikerült (a klipről ne is beszéljünk...)
Ez a Kedvenc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!