Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek megéri 4k val...

Szerintetek megéri 4k val többet adni?

Figyelt kérdés

koppVan két gitárkombó. Az egyikben van zengető ese 19.000. A másikban nincs és 15.500. Megéri 4k val többet adni?

Minden másban kopp ugyanazok.

Cort mx 15 r

Cort mx 15

Megéri??

2014. aug. 20. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha neked kell zengető meg, egyébként nem.
2014. aug. 20. 23:40
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy később mi fog kelleni!

Kezdő vagyok. Meg csóró. És nem akarok másikat venni.

2014. aug. 21. 10:27
 3/7 A kérdező kommentje:

Opsz lemaradt vmi :P

Nem akarok másikat hanem ezt használni később is amikor már jobban tudok

2014. aug. 21. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor mondjuk azt, hogy ha valami finomabb bluesosabb, rockosabb zenét szeretnél játszani akkor jól jöhet a zengető, ha agyontorzított metálkodós rifftologatás, akkor nem sok hasznát fogod venni.
2014. aug. 21. 11:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Milyen stílust szeretnél játszani? Bár ha fiatalabb vagy, akkor még nagyban változhat ez is.

Amúgy ha tetszik a zengető hangja (biztos hallottad már), akkor érdemes lehet beruházni a drágábba. Idővel amúgy tuti kinövöd ezt az erősítőt vagy csak egyszerűen nagyobb teljesítményűre lesz szükséged, aztán akkor cseréled majd. Ha több pénzed lesz rá, akár külön zengetőt is vehetsz majd. Kifog alakulni idővel mi kell és mi nem, de az biztos, hogy 20 ezerért ne várj csodát se az erősítőtől se a zengetőtől. Kezdésnek persze jó.

2014. aug. 22. 17:05
 6/7 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok, és rájöttem hogy egy sima peavey solo transtube 15W vel járok ennyiért a legjobban. Ha fontos lesz a zengető akkor veszek egy effectpedált :)

Ez jó megoldás nem?

2014. aug. 22. 21:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként metal. Heavy metal. Power metal. Hard rock. Ilyesmik :) és nagyon szeretem a szólókat.
2014. aug. 22. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!