Vettem egy iPhone 5/5S-es fulhallgatot, termeszetesen nem eredetit, ugyanis 2. nap mar csak az egyik reszbol lehet hallani a zenet. Tudtok ajanlani nagyon jo FULHALGATOT?
Figyelt kérdés
Ne legyen olyan draga. Ne 20ezer felett legyen. Jo legyen a basszusa, jol lehessen hallani a zenet MINDKET reszbol, sokaig lehessen hasznalni. Olyan legyen mintha beszippantana a zene vilagaba*-* Jaj, ez nyalas xd Szoval, igen, remelem tudtok segiteni.2014. aug. 19. 12:24
1/2 anonim válasza:
Persze bemész egy MediaMarktba és kiválasztást egy 2000 ftos hama, a márkája miatt olcsó, de jobb fülhallgatót mint az iPhoné, és marad a heti 20 000 zsebpénzedből 18k.
2/2 anonim válasza:
Skull Candy füles:) jobb esetbe 6000-8000ig
Rossz esetbe 10000-15000
De nekem egy olyan telom van amin alig szól sok füles :c Zenelejátszó nélkül hanyag.
Osztaly tarsamnak van skull candy, kölcsönkértem, nem akartam visszaadni eszméletlen füles ja és az Zenelejátszó nélkül is "besszipantot a zene vilagaba"
Vagy Beats Monster. Ebben a 2ben SOHA nemfogsz csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!