Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak szerintem nem olyan már...

Sowilo kérdése:

Csak szerintem nem olyan már a Beerseewalk, mint régen? Mióta összeálltak az RTM-el, rájuk sem ismerek.

Figyelt kérdés

Kimondom, szerintem egy moslék amit most nyomnak, pazarolják a tehetségüket az ilyen miszterbustákra. A kezdetektől hallgatom őket, az első számaik még őszinték voltak, volt egy sajátos bájuk ami megfogta az embert, és látszódott hogy szívből csinálják az egészet. Most meg mintha direkt az igénytelenségre törekednének, mert azt mindig többen hallgatják. Egy példa.

Téma: kur-vák.

Ebből: https://www.youtube.com/watch?v=Q78d3poQgJo

Ez lett: https://www.youtube.com/watch?v=lSXWA3mCB-A

Valakinek esetleg más véleménye van?

2014. aug. 18. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Az rtm minősíthetetlen...
2014. aug. 18. 16:31
 2/5 Kurosaki Ichigo O_x válasza:
Háát az RTM garage nem nagy szám de azt se tom hogy bsw miért lett rtm-es am meg jó bsw!!!!! :D
2014. aug. 19. 11:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Nyilván azért, mert több pénzt hoz.
2014. aug. 19. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:
a bsw nem rtm-es ezt többször hangsúlyozták és a minden rendben annál a busta kérte fel őpket és igen a pénz...mert aki erre teszi fel mindenét az így jár.én is imádom őket + a pcsa lp az 2006-os ez meg 2013-2014.
2014. aug. 21. 19:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Az, hogy valaki a rapre teszi fel az életét, az egy dolog. Az meg egy másik dolog, hogy valaki elkezd nagyszerűen rappelni, önmagát adva, aztán egy ponton beleszarik az egészbe, és magára húz egy álarcot, ami jobban eladható, főként a 16 év alatti korosztály számára.

Igen, a Pi csa LP egy nyolcéves album, és az ottani számok minőségibbek mint a mostaniak. Nem gáz ez egy kicsit, hogy nem fejlődés történik, hanem az ellentéte?

2014. aug. 23. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!